Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un patron din Superliga a văzut plecările de la FC U Craiova şi s-a pus pe treabă: "I-aş lua pe toţi!"

Un patron din Superliga a văzut plecările de la FC U Craiova şi s-a pus pe treabă: "I-aş lua pe toţi!"

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, echipă prezentă la barajul de menţinere în Superliga, acolo unde o va întâlni pe CS Mioveni, are planuri mari în cazul în care echipa va rămâne în prima divizie.

FC Botoşani va disputa, în dublă manşă, barajul de menţinere în Superliga, împotriva celor de la CS Mioveni. Patronul echipei, Valeriu Iftime, a analizat situaţia unei echipe care a retogradat direct în Liga 2, în acest sezon şi vrea să profite de dezordinea din liniile formaţiei respective.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Este vorba de FC U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu, care s-a despărţit recent de şapte jucători. Vlad Achim, Yassine Bahassa, Benjamin Van Durmen, Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix, Matheus Mascarenhas şi Aurelian Chiţu sunt jucătorii care au părăsit-o pe FC U Craiova 1948 în ultimele zile, după ce s-au luptat pentru evitarea retrogradării.

Iftime a vorbit despre posibilitatea unor negocieri cu jucătorii plecaţi de la FC U Craiova şi despre importanţa unor astfel de transferuri la FC Botoşani, în condiţiile în care va evita retrogradarea în Liga 2.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Chiţu e jucător bun de Liga 1, Mascarenhas la fel, despre Lacroix nu ştiu exact ce să zic. Compagnucci, excepţional! Van Durmen... Vai, vai, vai... Bahassa, Achim... I-aş lua pe toţi mâine! Problema e cum negociem cu ei, dacă vin la Botoşani şi dacă joacă cum jucau înainte. Bahassa, acum un an, era cea mai bună variantă de bandă stânga. Incredibil ca Bahassa să fie liber", a declarat Valeriu Iftime, conform GSP.

Mesajul lui Valeriu Iftime pentru Adrian Mititelu

Valeriu Iftime a vorbit şi despre situaţia lui Adrian Mititelu, pe care îl compătimeşte după ce echipa sa a retrogradat în eşalonul secund al fotbalului românesc.

"Este supărat, are toată dreptatea din lume. Îi transmit tot respectul meu pentru ambiţia şi modul în care a construit echipa. Ca nivel de jucători, are o echipă fantastică. Sunt convins că deficitul lui FCU Craiova anul ăsta a fost de 5-6 milioane. Când ai 5-6 milioane puşi din banii tăi, o echipă cu calităţi şi ieşi din decor în halul ăsta... e o mare traumă pentru FCU Craiova", a mai spus Iftime.

Afla mai multe despre: superligafc botosanivaleriu iftimefc u craiovaadrian mititeluliga 2 

viewscnt
Articole similare