Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime se îmbată dacă FC Botoşani rămâne în Superligă: „Am să fac orice! Nu credeam că ne putem salva”

Valeriu Iftime se îmbată dacă FC Botoşani rămâne în Superligă: „Am să fac orice! Nu credeam că ne putem salva”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani are şanse bune să se salveze de la retrogradare, iar Valeriu Iftime are deja un plan măreţ.

Valeriu Iftime a anunţat ce va face dacă FC Botoşani se va salva de la retrogradare

Cu doar două meciuri rămase din play-out-ul Superligii, FC Botoşani se află pe locul 6, loc care o scapă de grijile retrogradării. Totuşi, se anunţă o luptă intensă până în ultima etapă, iar Valeriu Iftime este precaut. Totuşi, dacă va rămâne în Superligă, patronul moldovenilor a anunţat că se va îmbăta, dar şi că va pregăti un proiect măreţ la clubul din Botoşani.

„Eu nu le-am făcut nimic, antrenorul dacă le-a făcut ceva. Sincer, sunt optimist, nu pot spune nici fericit, nici altfel. Sunt optimist, pentru că la cum am jucat ieri, dacă Dumnezeu ne ajută şi au mintea limpede, sunt concentraţi sâmbătă, atunci puteţi să mă întrebaţi dacă sunt beat. Dacă sunt beat, înseamnă că sunt fericit. Dacă nu, asta e.

(n.r.: La un moment dat spuneaţi că nu o să mai investiţi, acum băgaţi iar bani?) E un subiect pe care nu ştiu cum să-l comentez acum. Pentru că nu am crezut niciodată, să fiu sincer, că putem să scăpăm de retrogradare.

Am să fac orice ca să nu retrogradăm. Dar cum eram până acum câteva săptămâni, vă daţi seama…

În condiţiile în care Botoşani rămâne în Liga 1, vă daţi seama că reconstruim cumva proiectul”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare