Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, mesaj pentru contestatari: „Sunt ţăran încăpăţânat, dar nu prost!”

Adrian Mititelu, mesaj pentru contestatari: „Sunt ţăran încăpăţânat, dar nu prost!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a revenit cu un mesaj pentru haterii săi, la scurt timp după ce FCU Craiova a retrogradat în eşalonul secund.

Adrian Mititelu, mesaj pentru contestatari după retrogradarea lui FCU Craiova

Adesea criticat pentru strategiile impuse la clubul din Bănie, patronul oltenilor le-a răspuns criticilor săi şi, totodată, leoferă fanilor de la FCU Craiova motive de optimist. Adrian Mititelu este decis să meargă mai departe şi să continue proiectul cu echipa de fotbal.

„Unii zic că sunt ţăran prost! Eu spun că sunt ţăran încăpăţânat, greu de îngenuncheat. Dacă soarta mă duce spre un final tragic înseamnă că aşa a fost scris.

Am pierdut multe în viaţa mea, însă demnitatea niciodată! Puteţi spune orice despre mine, însă nimeni nu o să poată spune că nu am fost demn”, a scris Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

 

Anamaria Prodan îşi doreşte ca Adrian Mititelu să continue în fotbal

Agenta Anamaria Prodan a vorbit despre două dintre echipele care au evoluat în acest sezon al Superligii. Impresara a recunoscut că retrogradarea suferită de Adrian Mititelu cu FCU Craiova a dezamăgit-o. În schimb, Anamaria Prodan s-a bucurat pentru Dinamo. 

„Îmi pare rău pentru Mititelu. Se duc aşa, încet, încet, cum s-au dus toţi şi Porumboiu, şi Penescu , mulţi. De la Timişoara, Iancu a plecat şi el. 

Sper să nu renunţe şi de data asta să pună pe cineva să se ocupe şi să fie doar patron, că mie îmi e foarte drag. Ştiu caţi bani a băgat în fotbal şi ar fi păcat să se lase acum. 

Pot lăsa pe cineva care să nu fure, să nu păcălească, cineva care să nu îi fure nici pe ei, să nu fure nici fotbalul, cineva care să se priceapă la fotbal. S-a încrezut în foarte mulţi oameni care nu sunt tocmai ce trebuie în fotbal.

Niciodată nu a fost vreo problemă între mine şi Adrian, nici între cel mic şi nici cel mare", a spus Anamaria Prodan, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovamesaj 

viewscnt
Articole similare