You are here:

Lovitură pentru Dinamo, înainte de barajul de menţinere în Superliga. Jucătorul important care va rata partida tur cu Csikszereda

Lovitură pentru Dinamo, înainte de barajul de menţinere în Superliga. Jucătorul important care va rata partida tur cu Csikszereda

Dinamo București

Comentarii

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis sancţiuni după eliminările de la meciul Dinamo – UTA Arad, din ultima etapă a play-out-ului Superligii.

La partida din 12 mai, câştigată de Dinamo cu scorul de 2-0, au fost eliminaţi Ezekiel de la UTA în minutul 61 şi Patriche de la Dinamo în minutul 89. Cei doi jucători au fost suspendaţi un joc şi penalizaţi cu 740 de lei.

Absenţă importantă la Dinamo, înainte de meciul cu Csikszereda

"Eliminări Ezekiel Imoh (AFC UTA Arad) şi Patriche Nichita Răzvan (SC Dinamo 1948 SA) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Ezekiel Imoh (AFC UTA Arad) cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Patriche Nichita Răzvan (SC Dinamo 1948 SA) cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.", se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Astfel, căpitanul celor de la Dinamo, Răzvan Patriche, va rata turul împotriva formaţiei Csikszereda Miercurea Ciuc, din barajul de menţinere în Superliga. Manşa tur a barajului de menţinere sau retrogradare dintre Dinamo şi Csikszereda se va disputa pe data de 20 mai, de la ora 20:00.

Afla mai multe despre: dinamo bucuresticsikszeredarazvan patrichesuperligaliga 2baraj superligabaraj 

viewscnt
Articole similare