You are here:

”Ăsta e un punct sensibil”. Târnovanu, luat la rost de fanii FCSB. Întrebarea care l-a încurcat, un defect mai vechi al portarilor români | EXCLUSIV

”Ăsta e un punct sensibil”. Târnovanu, luat la rost de fanii FCSB. Întrebarea care l-a încurcat, un defect mai vechi al portarilor români | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Ştefan Târnovanu (24 de ani) a fost portarul din sezonul actual al celor de la FCSB, sezon în care gruparea roş-albastră s-a încununat campioană a României după nouă ani de pauză. Acesta a primit o întrebare mai incomodă din partea fanilor deţinătoarei titlului.

Ştefan Târnovanu şi Florinel Coman au fost invitaţii lui Silviu Tudor Samuilă la emisiunea "Întrebaţi şi voi", o nouă rubrică Orange Sport, care poate fi urmărită, în exclusivitate, pe canalul nostru de YouTube.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ceilalţi invitaţi din ediţiile precedente ale emisiunii au fost: Mihai Stoica, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Alex Bourceanu, Mihai Pintilii, Viorel Moldovan, Bogdan Cosmescu şi Nicolae Dică.

Întrebarea care l-a pus în dificultate pe Ştefan Târnovanu

La fel ca predecesorii lor, cei doi campioni FCSB au răspuns celor mai interesante şi inedite întrebări adresate de fanii Orange Sport, pe contul nostru oficial de YouTube, iar una dintre ele îl viza pe portarul Ştefan Târnovanu

”Ştefan, ce faci pentru a-ţi îmbunătăţi ieşirile pe centrări?”, a fost curiozitatea internautului. Campionul României a răspuns în felul următor:

”Ăsta e un punct sensibil. Trebuie să mă antrenez mai mult. Chestia asta vine odată şi cu experienţa. Mă uit şi la nivel mondial, sunt foarte puţini portari care ies pe centrări. Toată lumea, acum, mai nou, stă în poartă. E foarte complicat.

Sunt foarte mulţi buni de lovituri libere. Eu am un metru şi 98 de centimetri. Trebuie să mă antrenez mai mult, cu siguranţă. Există şi antrenamente specifice, dar nu e fix acelaşi lucru cu ce e în meci. E complet diferit. La intensitate, nu ai adversar, nu e la fel.

Nu cred că e o problemă doar la portarii români, continui să cred că foarte mulţi portari nu ies pe centrări şi nu cred că e neapărat din cauza noastră. Şi noi putem să facem mai mult, dar sunt fotbalişti care lovesc mingea foarte bine”, a declarat Târnovanu, la emisiunea "Întrebaţi şi voi", de pe YouTube Orange Sport.

Întrebarea fanului respectiv a avut sâmburele ei de adevăr. Calitatea portarilor români la ieşirile pe centrări este un defect mai vechi al acestora şi poate cel mai reprezentativ astfel de moment din istoria recentă a avut loc la EURO 2016.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În ultimul meci al grupei, România întâlnea pe Albania şi avea nevoie de o victorie pentru a se califica în fazele eliminatorii. Dar naţionala lui Anghel Iordănescu a pierdut (0-1), după un gol încasat de Tătăruşanu, care a ieşit eronat la o centrarea ce îl viza pe marcatorul Sadiku.

Afla mai multe despre: fcsbstefan tarnovanufcsbintrebati si voiorange sport 

viewscnt
Articole similare