Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Expertul a găsit portarul din Superligă care merită să apere la EURO: „Are multă experienţă, pe el l-aş alege!” | EXCLUSIV

Expertul a găsit portarul din Superligă care merită să apere la EURO: „Are multă experienţă, pe el l-aş alege!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basara Panduru este de părere că Ştefan Târnovanu, portarul de la FCSB, a demonstrat că merite să apere poarta naţionalei României la EURO 2024.

Portarul din Superligă care ar putea apăra poarta României la Euro

Târnovanu a câştigat titlul alături de FCSB şi a fost unul dintre cei mai siguri goalkeeperi din acest sezon. În acest context, Pandi îl vede drept o soluţie foarte bună pentru Campionatul European din Germania. De asemenea, expertul Orange Sport a făcut şi o comparaţie între portarul de la FCSB şi Răzvan Sava, portarul de la CFR Cluj.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Sava are viitorul în faţă, probabil că şi el şi Târnovanu vor fi jucători monitorizaţi şi care probabil vor pleca în strâînătate pentru că le văd un viitor frumos. Târnovanu are mai multă experienţă, dacă ar fi să aleg dintre cei doi, l-aş alege pe Târnovanu.

L-aş alege pe Târnovanu pentru că are experienţă şi probabil va fi şi jucătorul care vă merge la EURO”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ştefan Târnovanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Sava

Panduru a găsit antrenorul-surpriză din Superliga României

Invitat la Sport Report, Basarab Panduru a fost pus să facă o comparaţie între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău, ambii având rezultate bune în acest sezon de Superligă. Expertul Orange Sport l-a ales totuşi pe Mircea Rednic, despre care spune că a fost „mult peste aşteptări”.

„Pentru acest campionat cred că Rednic a fost mai bun, a depăşit toate aşteptările, a terminat pe locul 1 în play-out, mult peste ce mă aşteptam şi ce făcuse până acum. Cred că este Rednicul ălă care trebuie să fie, cred că aşteptările de la Sabău ca antrenor au fost mai mari la U Cluj, tot ce s-a făcut acolo a fost pentru play-off, dar echipa nu cred că era de locul 10, dar nici de play-off.

Rednic foarte bine anul ăsta, Sabău bine, dar se putea şi mai mult, niciodată nu credeam că o să încheie pe locul zece, au fost aproape de play-off.", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeurostefan tarnovanurazvan sava 

viewscnt
Articole similare