You are here:

Corvinul Hunedoara joacă în Europa League pe un stadion de 25 de milioane de euro! "Ne-au întins o mână". Posibilele adversare din preliminarii

Corvinul Hunedoara joacă în Europa League pe un stadion de 25 de milioane de euro! "Ne-au întins o mână". Posibilele adversare din preliminarii

UEFA Europa League

Comentarii

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, după o finală care a ajuns la loviturile de departajare, împotriva celor de la Oţelul Galaţi.

Formaţia antrenată de Florin Maxim va evolua în preliminariile UEFA Europa League după triumful din Cupa României, dar îşi vor putea disputa meciurile de pe teren propriu la Hunedoara, pe stadionul Michael Klein.

Însă, preşedintele clubului, Dan Colesniuc, a confirmat stadionul pe care echipa din Hunedoara va evolua în preliminariile UEFA Europa League, în această vară.

"Mă bucur că am castigat cupa, suntem un oraş, o echipă, o comunitate. Victoria este a tuturor, a celor din tribună, din galerie, care au împins echipa de la spate. Chiar dacă am avut trei momente foarte dificile, echipa Corvinul nu a cedat niciodată. Dintre cele trei încercări, s-a dovedit că suntem echipa foarte bine pregătită şi avem moral foarte bun, că nu vrem să pierdem niciodată

Am luat Cupa României, am demonstrat că suntem o echipă puternică şi că meritam să mergem mai departe în Europa.

Am jucat de la egal la egal cu toate echipele din Liga 1. O să reprezentăm cu mândrie Romania şi nu o să cedăm, chiar dacă jucam cu orice echipa în Europa. O să vedeţi că luptam până în minutul 90, luptam până demonstrăm că merităm să reprezentăm Romania.

Am primit invitaţia de la Sfântu Gheorghe (n.r. - să joace meciurile de acasă din preliminariile Europa League). Ne-au felicitat, au fost primii care ne-au întins o mână. Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile şi vom merge în Sfantu Gheorghe", a declarat Dan Colesniuc, pentru Prima Sport

Astfel, proaspăta câştigătoare a Cupei României va evolua pe stadionul de 25.000.000 de euro de la Sf. Gheorghe, împotriva unor echipe mai puternice ale Europei.

Adversare dificile pentru Corvinul, în preliminariile UEFA Europa League

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Corvinul nu va fi cap de serie în primul tur şi va putea întâlni echipe importante din ţări mai dezvoltate din punct de vedere fotbalistic, cât şi echipe din ţări care se află sub ţara noastră, în acelaşi sens. Printre echipele pe care Corvinul le va putea întâlni în această vară sunt Silkeborg (Danemarca), Wisla Cracovia (Polonia), NK Rijeka (Croaţia), Tobol Kustanai (Kazakhstan).

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Pe aceeaşi listă de posibile adversare se pot afla şi echipe din Israel, Cipru, Grecia, Ungaria, Azerbaijan, Moldova şi Kosovo, campionate în care situaţia finală urmează să se definitiveze.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraeuropa leaguecupa romanieidan colesniucotelul galati 

viewscnt
Articole similare