You are here:

"Îmi asum pierderea finalei". Dorinel Munteanu a explicat cum a pierdut trofeul Cupei României: "N-am traume, dar nu am nervi puternici ca să-i văd"

"Îmi asum pierderea finalei". Dorinel Munteanu a explicat cum a pierdut trofeul Cupei României: "N-am traume, dar nu am nervi puternici ca să-i văd"

Cupa României

Comentarii

Antrenorul de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, şi-a asumat pierderea finalei Cupei României, întrucât el i-a ales pe executaţii loviturilor de departajare. Principalul a explicat şi de ce a părăsit terenul, în momentele culminante ale meciului.

Concluziile lui Dorinel Munteanu, după ce a pierdut Cupa României

Corvinul Hunedoara a câştigat miercuri seara, la Sibiu, Cupa României, învingând la lovituri de departajare, scor 3-2, formaţia Oţelul Galaţi. După 90 de minute scorul a fost egal, 2-2, iar în cele două reprize de prelungiri nu s-a mai marcat.

După cele 120 de minute de la Sibiu şi loviturile de departajare, Dorinel Munteanu a apărut determinat să-şi motiveze jucătorii pentru ultimele meciuri ale sezonului. 

"Eu consider că a fost o câştigătoare meritată, chiar dacă a fost la lovituri de departajare. Noi n-am ştiut să gestionăm momentele când am condus, am făcut greşeli personale individuale. E o seară tristă, dar această finală pierdută trebuie să ne întărească şi să vedem cât mai repede ce facem în viitorul apropiat, că ne aşteaptă meciuri de baraj, meciuri grele.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Îmi pare rău pentru toţi suporterii care au venit să vadă această partidă. Sunt responsabil, pentru că am ales cei cinci jucători care să execute şi îmi asum pierderea finalei. 

N-am simţit presiune, erau conştienţi că meciul va fi greu, dar sigur... Corvinul a câştigat meritat. 

(n.r. - de ce Dorinel Munteanu a plecat în vestiar în timpul loviturilor de departajare) N-am traume, ţin mult la această echipă, la toţi jucătorii, chiar dacă au ratat, dar asta e situaţia. Nu am nervi aşa puternici ca să-i văd cum pierd.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Este datoria mea să motivez jucătorii după finala pierdută, aşa că jucătorii trebuie să-şi revină fizic şi să vedem ce putem obţine din cele două baraje (n.r. - pentru preliminariile Conference League), pe care le avem în faţă. Ne-am dorit să câştigăm finala, dar n-a fost să fie seara noastră", a spus Dorinel Munteanu la Prima Sport, imediat după ce Oţelul Galaţi a pierdut finala Cupei României cu Corvinul Hunedoara

Este pentru prima oară din 1975 când o echipă din liga secundă câştigă Cupa României.

Afla mai multe despre: dorinel munteanudorinel munteanu otelul galatifinala cupa romanieicorvinul otelul finala cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare