Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secundul lui Jurgen Klopp tocmai a devenit antrenor principal la o echipă importantă din Europa! Anunţ oficial: "Este un adevărat privilegiu pentru mine"

Secundul lui Jurgen Klopp tocmai a devenit antrenor principal la o echipă importantă din Europa! Anunţ oficial: "Este un adevărat privilegiu pentru mine"

Fotbal internațional

Comentarii

Antrenorul olandez Pepijn Lijnders a semnat un contract cu gruparea Red Bull Salzburg, a anunţat miercuri clubul austriac, pe reţelele de socializare.

Pepijn Lijnders, secundul lui Klopp, a fost numit antrenor al clubului Red Bull Salzburg

Pepijn Lijnders (41 de ani) a semnat un contract pe trei ani cu Red Bull Salzburg, club aflat pe locul secund în Bundesliga austriacă. Lijnders lucrează la FC Liverpool din anul 2014, şi i-a fost alături lui Jurgen Klopp pe aproape întreaga perioadă a mandatului acestuia la „cormorani”, cu excepţia perioadei ianuarie – iunie 2018, atunci când a lucrat ca antrenor principal la formaţia olandeză NEC Nijmegen.

„Este un adevărat privilegiu pentru mine. După PSV Eindhoven, FC Porto şi Liverpool, ajung la un alt club de excepţie, cu o structură foarte bună şi care pune accent pe dezvoltarea tineretului”, a declarat Lijnders pe site-ul lui Liverpool. „Vreau să dezvolt o mentalitate de echipă care să pună accent pe un stil de joc ofensiv şi în care baza să o constituie pasiunea şi setea de succes. Familia mea a vizitat deja oraşul şi a fost impresionată de frumuseţea lui, dar şi de amabilitatea oamenilor. Acesta a fost unul din motivele importante care m-au făcut să aleg Red Bull Salzburg”, a adăugat el.

Afla mai multe despre: jurgen klopppepijn lijndersred bull salzburg 

viewscnt
Articole similare