You are here:

Reacţia francezilor, după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins

Reacţia francezilor, după ce Simona Halep a abandonat la Trophee Clarins

Tenis

Comentarii

Simona Halep, numărul 1149 WTA, revenită în martie după o suspendare îndelungată, a abandonat, miercuri, în prmul tur al turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris.

Halep s-a retras în setul doi al meciului cu sportiva americană McCartney Kessler, numărul 123 mondial, după o oră şi 28 de minute de joc, din cauza problemelor la genunchi.

Presa din Franţa  a vorbit despre retragerea lui Halep.

”Privată de Roland-Garros, Simona Halep s-a antrenat marţi sub acoperişul Chatrier cu Alize Cornet , a fost vedeta zilei.

Din păcate, românca nu a reuşit să-şi finalizeze meciul. În timp ce conducea cu 7-5, 2-3 împotriva americancei McCartney Kessler, locul 123 mondial, fostul număr 1 mondial a aruncat prosopul după o oră şi 30 de minute joc.

Încă are această problemă la genunchi... O recuperare dificilă pentru Halep. Nu a câştigat niciun meci de la sfârşitul suspendării.

Kessler ar putea să se confrunte cu capul de serie numărul 1, Emma Navarro, în runda următoare”, au notat francezii de la Tennis Actu.

Pentru Halep a fost al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Românca a primit wild card prima dată la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Halep a primit apoi wild carduri şi pentru turneul de la Oeiras şi pentru Madrid Open, dar nu a participat la cele două competiţii, precizând atunci că are nevoie de mai mult timp pentru revenire.

Tot miercuri, Gabriela Ruse, locul 148 WTA, s-a calificat în optimi trecând în primul tur pe favorita 5, sportiva chineză Lin Zhu, scor 0-6, 6-1, 6-1. În faza următoare, românca o va întâlni pe câştigătoarea meciului Nao Hibino (Japonia, 83 WTA) – Kristina Mladenovic (Franţa, 220 WTA).

Afla mai multe despre: simona haleptrophee clarinstenis 

viewscnt
Articole similare