Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone, nostalgic înainte de finala Cupei României dintre Corvinul şi Oţelul. Ce i-a transmis lui Dorinel Munteanu: "Asta îi doresc"

Ioan Andone, nostalgic înainte de finala Cupei României dintre Corvinul şi Oţelul. Ce i-a transmis lui Dorinel Munteanu: "Asta îi doresc"

Cupa României

Comentarii

Ioan Andone, legendă a celor de la Corvinul Hunedoara, a prefaţat finala Cupei României, dintre formaţia antrenată de Florin Maxim şi Oţelul Galaţi.

Oţelul Galaţi şi Corvinul Hunedoara se înfruntă, la Sibiu, în finala Cupei României. Cele două echipe surpriză care vor disputa partida din ultimul act al competiţiei au şansa de a-şi trece în premieră, în vitrina fiecărui club, Cupa României.

Fostul jucător important al celor de la Corvinul Hunedoara, din perioada de la sfârşitul anilor 70', Ioan Andone, a vorbit despre emoţiile resimţite pe stadionul "Municipal" din Sibiu, înainte de înfruntarea din ultimul act al Cupei.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

"O atmosfera de vis, doua oraşe muncitoreşti unde au fost cele mai mari combinate siderlurgice, aduc bucurie oraşelor lor ajungând în finala Cupei României.

Sunt două echipe frumoase, pentru Hunedoara înseamnă enorm de mult, e prima finală jucată în istoria clubului, întâlneşte Oţelul, o echipă de Liga 1 bună, nu de neînvins. Speranţă am, cred în echipa asta, prin munca lor au ajuns în finala asta.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În primul rand datorită domnului primar, că acum 3 ani s-a gândit la proiectul asta, să facă o echipa buna, să reînvie trecutul. Au construit un grup bun, un vestiar bun şi să speram că astăzi se vă încheia bine.", a declarat Ioan Andone, la Prima Sport

Mesajul lui Ioan Andone pentru Dorinel Munteanu

Andone a vorbit şi despre antrenorul celor de la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, pe care îl respectă şi căruia îi doreşte un parcurs excelent în cariera sa de antrenor, însă, îşi doreşte ca activitatea "Neamţului" ca antrenor să urmeze o pantă ascendentă abia după partida împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

"Bravo lui, Dorinel merită aşa ceva, a plecat de la Divizia C şi a ajuns în prima ligă după 3 ani, a fost un foarte bun jucător român cu foarte multe meciuri la echipa naţională şi îi doresc să ajungă un antrenor mare, dar după seara asta.", a mai spus Ioan Andone.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaraotelul galatiioan andonecupa romanieidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare