Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Val de plecări de la un club cu pretenţii din Superliga! Şapte jucători, OUT de la echipă. Interes major atras din play-off

Val de plecări de la un club cu pretenţii din Superliga! Şapte jucători, OUT de la echipă. Interes major atras din play-off

Superliga

Comentarii

FC Hermannstadt a încheiat sezonul din play-out pe locul nouă, însă, nu are dreptul de a evolua în barajul pentru preliminariile UEFA Conference League.

Formaţia sibiană se va despărţi de cel puţin şapte jucători în această vară, la finalul unui sezon în care formaţia sibiană a ratat calificarea în play-off-ul Superligii. Conducerea şi-a început deja pregătirile pentru sezonul viitor din Superliga şi a făcut primul pas în acest sens. Astfel, conducerea clubului sibian a hotărât faptul că FC Hermannstadt nu se va baza pe şapte jucători, printre care şi titulari ai formaţiei din play-out, pentru sezonul viitor.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Alessandro Murgia şi Raul Opruţ, jucători împrumutaţi de FC Hermannstadt, vor reveni la formaţiile de care aparţin, anunţă GSP. În cazul unor alţi cinci fotbalişti, ale căror înţelegeri cu clubul au expirat, sau ale căror contracte au fost reziliate, aceştia vor fi nevoiţi să-şi găsească un alt club, în această vară.

Plecări importante la un club de top din play-out

Printre ei se numără fundaşii laterali dreapta Mihai Butean şi Paolo Medina, fundaşul central Marius Antoche, mijlocaşul central Mino Sota şi atacantul portughez Ruben Fonseca. În cazul mijlocaşului nipon, acesta nu duce lipsă de interes, din partea unor echipe din Superliga.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Rapid, U Cluj, cât şi CFR Cluj, sunt interesate de serviciile mijlocaşului japonez ajuns în România în anul 2018, la Metaloglobus. Rapidiştii au încercat să-şi asigure serviciile mijlocaşului nipon chiar în această iarnă, însă, negocierile au fost concludente iar Sota a rămas la FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: fc hermannstadtsuperligaplay-outplay-offjucatoriplecaritransferuri 

viewscnt
Articole similare