Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Compagno pentru foştii colegi de la Craiova, după retrogradare. Nu l-a uitat pe Mititelu: "Trebuie să se gândească dacă va continua"

Mesajul lui Compagno pentru foştii colegi de la Craiova, după retrogradare. Nu l-a uitat pe Mititelu: "Trebuie să se gândească dacă va continua"

FC U Craiova

Comentarii

Andrea Compagno, atacantul italian trecut pe la FCSB şi FC U Craiova 1948, ajuns în prima ligă din China, le-a transmis foştilor săi colegi un mesaj după ce formaţia patronată de Adrian Mititelu a retrogradat în Liga 2.

FC U Craiova 1948 a retrogradat în Liga 2, după înfrângerea din ultima etapă în faţa celor de la FC Hermannstadt. Andrea Compagno, unul dintre cei mai buni jucători ai oltenilor de la revenirea în prima ligă, a vorbit despre situaţia foştilor săi colegi, cât şi despre opţiunile patronului clubului, Adrian Mititelu.

Patronul de la FC U Craiova este nesigur în ceea ce priveşte continuarea la echipă, odată cu retrogradarea în eşalonul secund, un adevărat dezastru pentru o echipă cu jucători valoroşi.

"Dacă te referi la patron, nu i-am scris nimic. Este un moment foarte urât. La cum i-am cunoscut eu pe ei, nu mi s-a părut bine să le scriu imediat. O să le scriu, am citit că trebuie să se gândească dacă continuă sau nu.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Fratele iubitei mele are tricou. Când se duce îmi trimite poze, când îmbracă acest tricou. Pentru noi a însemnat foarte mult, ca om şi ca fotbalist.  Pentru mine a fost o dezvoltare de carieră. Înţeleg perfect care e problema. E unul dintre puţinii patroni care bagă tot din buzunar. Şi când se întâmplă o tragedie sportiva, trebuie să se gândească. Cred şi sper să continue.", a declarat Andrea Compagno, pentru Orange Sport.

Andrea Compagno a vorbit şi despre şocul resimţit după retrogradarea fostei sale echipe, în condiţiile în care italian consideră că FC U Craiova 1948 s-ar fi putut bate pentru un loc în play-off.

Andrea Compagno: "Era o echipă foarte bune, care se putea bate la play-off"

"Pentru asta nu am putut să cred cum s-a sfârşit sezonul. Pentru mine era o echipă foarte bună, care se putea bate la play-off. Au mulţi, Bauza, Baeten, Bahassa. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Poate că schimbările de antrenor. Nu vreau să zic nimic, doar cine a fost acolo la echipă poate să ştie.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Toate condiţiile sunt foarte bune acolo. Nu le-a lipsit niciun ban. Mi-am scris cu Baeten, cu care am rămas în foarte buna relaţie şi el era foarte afectat. El în ultima perioadă era şi căpitanul.  Aceşti trei jucători cred că pot să joace la toate echipele din România.", a mai spus Compagno.

Afla mai multe despre: fc u craiovaandrea compagnoadrian mititeluchinafcsbsuperligaliga 2 

viewscnt
Articole similare