Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olaru a intervenit şi a explicat glumele care l-au deranjat pe Şumudică: ”Căpriorii, căpriorii şi cam asta e” | EXCLUSIV

Olaru a intervenit şi a explicat glumele care l-au deranjat pe Şumudică: ”Căpriorii, căpriorii şi cam asta e” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După 9 ani, FCSB e campioana României! A învins-o pe Farul, 2-1, în etapa a 7-a din play-off şi şi-a adjudecat titlul în Superligă.

Darius Olaru, despre rivalii din Giuleşti

Euforici, jucători de la FCSB nu s-a putut abţine să nu arunce săgeţi către rivalii săi din campionat. Prima ţintă - cei de la Rapid.

Jucătorii de la FCSB au strigat „Veniiim!”, după ce au făcut referire la mesajul publicat de giuleşteni în sezonul regulat. Apoi au continuat, „Hai, căpriorii!” şi „Da, mă, da! Locul 2! Locul 1, veniim! Da, mă, da! Vine iarna mai repede. Vine iarna de când veniţi!”.

Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, a vorbit despre titlul cucerit, dar şi despre glumele făcute pe seama rivalilor din Giuleşti.

”Ne-a deranjat la un moment dat pentru că dupa acel 4-0 de pe Arena, foarte multă lume... Adică noi eram pe primul loc şi foarte multă lume o vedea favorită pe Rapid. Ţin minte că dupa acel meci nu prea am deschis TV 2-3 zile, am avut liber 2-3 zile după acel meci şi nu îmi venea să fac nimic după acel meci.

Am stat în pat 2 zile, aşteptam următorul meci să arătăm că nu e aşa cum discuta ei.... Şi la sfârşit, după această eliberare, era clar că asupra lor se vor îndrepta glumiţele.

(n.r. despre glumiţele cu locul 2, veniiim! şi capriorii) Cumva după acel meci când ei au câştigat la CFR, a fost acel clip viral cu Albu pe care cumva a doua zi toţi l-am discutat, nu ne-a picat prea bine. Mai este....noi stăm pe aplicaţii... mai e şi acel suporter care e cu capriorii, capriorii şi cam asta e şi gluma cu capriorii, nimic mai mult.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

La început le luăm în râs, dar când stai şi te gândeşti, normal că te şi motivează. La sfârşit cam ăstea îţi rămân şi îţi vine să faci glume”, a declarat Darius Olaru pentru Orange Sport. 

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

MM Stoica, o nouă replică pentru Marius Şumudică

„Dacă sunt bune glumele astea, de ce mai spargi televizorul? Nu vreau să vorbesc despre fizicul lui Şumudică, chiar n-aş vrea. Sunt jucători care nu au mult teşut adipos. Octavian Popescu se numără printre ei. Krasniqi, Rrahmani se numără printre ei, deci nu înţeleg de ce trebuie să jignească.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Aşa cum i-am spus şi lui Octavian, el vorbeşte despre unul bun. E problema lui, nu vreau să polemizez, am promis că nu atac Rapidul, n-am făcut nicio aroganţă de genul ăsta.

Eu n-am spart nimic, la mine telecomandă e protejată, că o mai lansez din când în când. L-am auzit pe Şumudică spunând şi glume mai bune”, a fost reacţia lui MM Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidfcsbdarius olaru 

viewscnt
Articole similare