You are here:

Basarab Panduru, impresionat de ascensiunea unui jucător de la FCSB: ”Anul trecut avea un gol. Acum are 15!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, impresionat de ascensiunea unui jucător de la FCSB: ”Anul trecut avea un gol. Acum are 15!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a sărbătorit titlul de campioană la meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, din etapa cu numărul 9 a play-off-ului SuperLigii.

Laude pentru Olaru

După nouă ani de aşteptare, FCSB este din nou campioana României. Darius Olaru, mijlocaşul în vârstă de 26 ani, a contribuit din plin la triumful din acest sezon, reuşind 15 goluri şi cinci pase decisive de-a lungul stagiunii.

Basarab Panduru a urmărit parcursul pe care l-a avut Olaru în actialul sezon de Superligă şi a rămas impresionat. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Olaru a făcut un sezon excepţional. La fiecare minge plânge, se implică, să ai anul trecut un gol şi acum 15. 15?!?! 15 nu mă aşteptam, e din calea afară de mult”, a mărturisit Panduru la Orange Sport.  

Olaru, după ce a câştigat titlul cu FCSB:

„Este visul meu să ridic acest trofeu. După meciul cu Farul, toate momentele trăite au fost cele mai frumoase din viaţa mea. Vor mai fi câteva petreceri, cu siguranţă. Vom petrece cât ne ţin picioarele! Cred că Ngezana a avut cel mai bun outfit, a fost ceva diferit.

Nici nu vreau să mă gândesc la derby-ul cu Rapid, vreau să mă bucur de aceşti suporteri minunaţi. Atât noi, cât şi ei merităm din plin să trăim aceste momente!”, a spus Darius Olaru după partidă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Olaru a intervenit şi a explicat glumele care l-au deranjat pe Şumudică: ”Căpriorii, căpriorii şi cam asta e” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: darius olarufcsbtitlu 

viewscnt
Articole similare