Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, dialog în direct cu antrenorul momentului: ”Niciodată nu am avut ce să îţi reproşez” / ”Ai fost corect” | EXCLUSIV

Panduru, dialog în direct cu antrenorul momentului: ”Niciodată nu am avut ce să îţi reproşez” / ”Ai fost corect” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Echipa Corvinul Hunedoara a câştigat miercuri seara, la Sibiu, Cupa României, învingând la lovituri de departajare, scor 3-2, formaţia Oţelul Galaţi.

Dialog între Panduru şi Florin Maxim: ”Ai fost corect antrenor cu care am lucrat”

Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României, după ce a trecut de Oţelul Galaţi.

La Sibiu, hunedorenii s-au impus la loviturile de departajare, scor 3-2, după ce fusese egal, 2-2, la capătul a 120 de minute. Corvinul câştigă astfel primul trofeu din istoria de 103 ani a clubului.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Florin Maxim a fost sunat, în direct, la Sport Report şi a avut un dialog şi cu fostul său antrenor, Basarab Panduru, care a mărturisit că are doar cuvinte de laudă pentru antrenorul de la Corvinul.

”L-am avut antrenor şi a fost cel mai corect antrenor pe care l-am avut. la Farul am lucrat cu mister extraoardinar, am mai ţinut legătura cu el, ne-am mai auzit, ne-am mai văzut”, a declarat Florin Maxim, în direct, la Orange Sport. 

Panduru a confirmat relaţia bună cu Maxim şi a mărturisit: ”A fost ceva reciproc, că şi mie mi-a plăcut de el. Mi-au plăcut oamenii care s-au antrenat cum trebuie, au jucat cum trebuie şi cu oameni de ăştia poţi să faci treabă. Nu a fost moment în care să te iei de el, omul făcea ce trebuia. Căutai să vezi care sunt cei care nu fac ce trebuie, dar lui nu aveai ce să-i spui”.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În România, Corvinul Hunedoara e a cincea echipă de ligă secundă care câştigă Cupa. Precedentele au fost Metalul Reşiţa, Arieşul Turda, Chimia Râmnicu-Vâlcea şi Rapid. 

Afla mai multe despre: florin maximbasarab pandurucorvinul hunedoara 

viewscnt
Articole similare