Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Soţia lui Băluţă a surprins şi reporterul cu ce a spus în interviu, lângă fotbalistul FCSB: "Recunosc asta. Având doi copii..."

VIDEO | Soţia lui Băluţă a surprins şi reporterul cu ce a spus în interviu, lângă fotbalistul FCSB: "Recunosc asta. Având doi copii..."

FCSB

Comentarii

Alexandru Băluţă (30 de ani) a reuşit ca în doar câteva luni să spulbere temerile familiei privind transferul la FCSB, după ce a cucerit titlul cu echipa bucureşteană. La final, soţia sa a recunoscut că a avut dubii atunci când a apărut oportunitatea mutării.

Diana Băluţă, soţia fotbalistului de la FCSB, a avut o mărturisire de făcut pe teren: "Recunosc asta. Mi-a fost puţin teamă"

Componenţii echipei FCSB au primit medaliile şi trofeul de campioni ai României, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, în faţa a aproape 55.000 de spectatori. Sărbătoarea s-a mutat lângă Ateneul Român, unde jucătorii au fost alături de fani. 

Evenimentul a fost savurat inclusiv de craioveanul Alexandru Băluţă, care a recunoscut culisele transferului la FCSB, într-un interviu acordat Orange Sport. Atacantul prefarat al lui Mihai Rotaru a spus că Universitatea Craiova a ezitat, iar acum poate considera că alegerea făcută a meritat, întrucât a devenit campion al României. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Imediat după FCSB - CFR Cluj 0-1, în penultima etapă din Superliga, Alex Băluţă a vorbit la superlativ despre soţie şi copii, iar cuvântul a fost luat şi de Diana Băluţă, care a recunoscut că a acceptat transferul la FCSB cu inima strânsă. 

"Sunt foarte mândră de el că a ales aşa, nu l-am susţinut la început, recunosc asta, dar sunt foarte mândră de el. Mi-a fost puţin teamă. Având doi copii, să ne mutăm aşa... Dar sunt mândră de el", a recunoscut soţia lui Alex Băluţă.

Atacantul cu 35 de meciuri, şapte goluri şi şapte pase decisive în acest sezon a vorbit cu zâmbetul pe buze: "Sunt emoţionat la maximum şi foarte fericit. Fără el nu aş fi reuşit, fără soţia mea frumoasă, fără copiii mei frumoşi şi uite aşa am reuşit să ajung aici. Ţinutele le avem pregătite. Eu am fost simplu îmbrăcat, n-am vrut să mă hazardez, trebuie să fim lejeri, să ne simţim bine", a spus Alex Băluţă. 

Basarab Panduru îi dă dreptate Dianei Băluţă

Din studioul Orange Sport, expertul Basarab Panduru a empatizat cu soţia fotbalistului de la FCSB, care a fost prins în disputa cu Universitatea Craiova, pentru care Alex Băluţă a jucat în 141 de meciuri şi pentru care a marcat de 28 de ori 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Teamă că stă câteva săptămâni, că asta e de fapt. Dar ei se gândeau că dacă după o lună, două, trei, şase plecăm? Ce facem? Nu ne trebuie aşa ceva, dar iată că până la urmă... Băluţă e singurul care a produs pe dreapta, vorbesc despre toată banda. Cred că e jucătorul care parcă ţi-a lăsat impresia că e din filmul FCSB-ului", a spus Basarab Panduru, despre Alex Băluţă

 

Afla mai multe despre: diana balutaalex balutasotia alex balutafcsb campioanafcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare