Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrecerea campionilor. Cum a sărbătorit FCSB titlul, cu autocarul descoperit, pe străzile din Bucureşti. Coman: ”Oamenii sunt bucuroşi” | VIDEO

Petrecerea campionilor. Cum a sărbătorit FCSB titlul, cu autocarul descoperit, pe străzile din Bucureşti. Coman: ”Oamenii sunt bucuroşi” | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB este campioana României, după nouă ani de pauză, dar această lungă aşteptare a meritat. Trupa roş-albastră a primit trofeul de campioană pe Arena Naţională, iar petrecerea a continuat în afara stadionului, pe străzile din Bucureşti.

FCSB a fost învinsă, pe teren propriu, de CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

Clujenii, antrenaţi de Dan Petrescu, au marcat în minutul 76, prin superba foarfecă a lui Otele.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Meciul a început cu şutul peste poartă al lui Florinel Coman, din minutul 6, pentru ca trei minute mai târziu Chiricheş să scoată din faţa porţii goale şutul lui Bîrligea. 

În minutul 23, Răzvan Sava a respins balonul trimis de Şut, iar după o jumătate de oră Radunovic a pus un picior salvator la şutul lui Deac. 

În minutul 60, Coman a nu l-a putut învinge pe Sava la o acţiune frumoasă a gazdelor şi tot Coman a şutat slab în minutul 69, obligându-l însă pe portarul clujenilor să respingă în corner.

De la Arena Naţională, sărbătoarea campionilor a continuat în centrul oraşului, în faţa a mii de oameni

La finalul meciului, cei de la FCSB au dat startul petrecerii. Cu toţii, de la conducere, antrenori, jucători şi până la suporteri, au sărbătorit titlul cucerit în acest sezon. 

După ce au primit trofeul de campioană şi medaliile cuvenite, la Arena Naţonală, într-un show spectaculos de lumini, artificii reci şi confetti, jucătorii FCSB-ului au plecat cu un autocar descoperit prin Bucureşti şi au sărbătorit cu fanii.

Traseul campionilor prin capitala României a fost în felul următor. Delegaţia FCSB-ului a plecat de la Arena Naţională, a trecut pe la Piaţa Unirii, a trecut prin Centrul Vechi, a luat-o pe Calea Victoriei şi a ajuns la destinaţie: Ateneul Român.

Pe drum, campionii au sărbătorit alături de fani performanţa câştigării titlului şi au prezentat asistenţei prezente trofeul de campioană a Superligii 2024.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Drumul e drept până acum, e drept. Oamenii sunt bucuroşi. Sunt alături de noi. Acest campionat este şi al nostru, şi al lor. Ne susţin necondiţionat. Pentru asta le mulţumesc”a declarat Coman, în autocarul descoperit, în timpul călătoriei pe străzile din Bucureşti.

La Ateneul Român, campionii FCSB au fost aşteptaţi de sute, mii de oameni, toţi veniţi pentru a-i vedea în carne şi oase pe eroii lor, deveniţi cei mai buni din România.

Afla mai multe despre: fcsbautocar fcsbfcsb campioanasuperliga 

viewscnt
Articole similare