Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a rămas fără cuvinte când i-a văzut pe jucătorii FCSB-ului în autocar: "Vezi ceva noaptea cu ochelarii ăia?"

Panduru a rămas fără cuvinte când i-a văzut pe jucătorii FCSB-ului în autocar: "Vezi ceva noaptea cu ochelarii ăia?"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj, însă imediat după partida cu ardelenii, jucătorii lui Charalambous au dat drumul la petrecere.

De altfel, la miezul nopţii, fotbaliştii FCSB-ului s-au urcat într-un autocar descoperit şi au făcut un tur al oraşului. Prezent în studioul Orange Sport, Basarab Panduru a fost surprins de jucătorii lui Charalambous, care au purtat ochelari de soare în plină noapte.

"Vezi ceva cu ochelarii ăia pe ochi? Sunt ochelari negri, dar vezi noaptea cu ei? Ce e asta?" , a glumit Basarab Panduru.

FCSB - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins-o, sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-0, pe FCSB, în etapa a noua din play-off-ul Superligii.

La ultimul meci disputat pe teren propriu de noua campioană a României, FCSB, a fost stabilit un nou record de asistenţă pentru Arena Naţională: 54.673 de spectatori prezenţi la sărbătoarea titlului câştigat de echipa patronată de Gigi Becali.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 76, prin superba foarfecă a lui Otele şi s-au impus cu 1-0, aflându-se pe locul 2, cu 43 de puncte. CFR nu mai poate pierde podiumul Superligii, dar mai are de luptat pentru a termina pe locul secund şi a se califica direct în cupele europene.

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Chiricheş, Radunovic (Ov. Popescu 75) - Lixandru, Şut (Pandele 90), Olaru - Oct. Popescu (David Popa 82), Al. Băluţă (Miculescu 46), Fl. Coman (Antwi 75). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, Kresic, Camora - Muhar, K. Keita, Tachtsidis (Fică 89) – Deac (Aly Abeid 89), Bîrligea (P. Michael 81), Otele (C. Manea 86). ANTRENOR: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare