Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Messi a fost întrebat de retragere. Cum a răspuns argentinianul şi cât timp mai are de gând să joace

Messi a fost întrebat de retragere. Cum a răspuns argentinianul şi cât timp mai are de gând să joace

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi (36 de ani) a anunţat că nu ştie când se va retrage din activitatea de fotbalist. Superstarul argentinian a vorbit pe larg despre acest subiect legat de cariera lui.

Messi, anunţ de ultim moment despre când s-ar putea retrage din fotbal

La 24 iunie 2024, Lionel Messi va împlini 37 de ani. O vârstă care ridică inevitabil problema retragerii sportive pentru un jucător care a semnat primul său contract profesionist în 2004.

În cel de-al 16-lea episod al podcastului Big Time publicat miercuri, 27 martie (la care participă şi actorul francez Jean Reno), atacantul argentinian a abordat acest subiect.

Lionel Messi a recunoscut că "nu s-a gândit încă" la retragerea din activitate. "Încerc să mă bucur de fiecare zi, de fiecare moment, fără să mă gândesc la viitor. Mă simt bine şi am de gând să încerc să continui să joc, pentru că asta îmi place şi ştiu cum să o fac".

Cel mai bun marcator al Argentinei, cu 106 goluri în 180 de partide, nu a luat parte la meciurile amicale cu El Salvador şi Costa Rica din cauza unei accidentări la tendon.

Lionel Messi a ajuns în vara anului 2023 în Statele Unite ale Americii, la Inter Miami, iar până acum a reuşit 16 goluri şi şapte pase decisive în 19 meciuri jucate pentru formaţia de peste ocean.

Pentru Barcelona, acolo unde este legendă a clubului după cele 17 sezoane petrecute pe Camp Nou (2004-2021), Messi a disputat 778 de meciuri şi a livrat 672 goluri şi 303 pase decisive.

Afla mai multe despre: lionel messiinter miamiargentina 

viewscnt
Articole similare