Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără Messi, Inter Miami a suferit cea mai drastică înfrângere a sezonului. Rezultat dezastruos pentru echipa lui David Beckham

Fără Messi, Inter Miami a suferit cea mai drastică înfrângere a sezonului. Rezultat dezastruos pentru echipa lui David Beckham
Comentarii

Inter Miami a suferit cea mai drastică înfrângere în toate competiţiile, în acest sezon.

Echipa din Florida a cedat pe terenul celor de la New York Red Bulls, satelitul nord-american al grupului Red Bull, cu scorul de 4-0. Fără Lionel Messi, accidentat înainte de perioada de pauză pentru meciurile echipelor naţionale, Inter Miami a fost învinsă clar în New York.

Dezastru pentru Inter Miami, fără Messi în teren

Lewis Morgan, fotbalistul scoţian al celor de la NY Red Bulls a deschis scorul în doar trei minute. Acesta şi-a trecut în cont "dubla", după pauză, în minutul 51.

A urmat reuşita lui Wikelman Carmona, din minutul 66 al partidei de pe Red Bull Arena din New Jersey. Lewis Morgan a marcat ultima reuşită a partidei, în minutul 70 şi a încheiat meciul cu un hat-trick. Cu Jordi Alba, Sergio Busquets şi Luis Suarez în teren, Inter Miami nu a putut face faţă formaţiei din New York.

Însă, situaţia din clasament încă este una pozitivă pentru formaţia din Florida. Inter Miami se află pe locul doi în clasamentul Conferinţei de Est, cu 10 puncte după şase partide. 

Pe primul loc se află FC Cincinnati, cu 11 puncte, cu un meci mai puţin disputat faţă de Inter Miami. Columbus Crew, echipa lui Alexandru Măţan, şi totodată campioana sezonului trecut de MLS, este pe locul patru.

Inter Miami îşi va continua parcursul în Liga Campionilor Americii de Nord şi Centrale. Inter Miami o va înfrunta pe Monterrey, formaţie din prima ligă mexicană, în faza sferturilor de finală.

Afla mai multe despre: lionel messiinter miamimlsnew york red bulls 

viewscnt
Articole similare