Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Măţan are un obiectiv clar după ce a ieşit campion în MLS: „Mă gândesc la naţională!”

Alex Măţan are un obiectiv clar după ce a ieşit campion în MLS: „Mă gândesc la naţională!”

Stranieri

Comentarii

Alex Măţan a revenit în România după ce a reuşit să cucerească titlul din MLS alături de Columbus Crew.

Alex Măţan, obiectiv clar după ce a ieşit campion în MLS: „Mă gândesc la naţională!”

Acum, fotbalistul are un obiectiv clar: Să meargă la EURO 2024 şi să ajute echipa naţională a României. La întoarcerea în ţară, Măţan a vorbit şi despre parcursul său în campionatul nord-american.

„Ştia toată lumea perioada mea. Nu a fost prea bună. Am revenit din iad şi mă bucur. Sunt bine acum. Eu doar mă rugam să mă fac bine şi cam atât. Domnul antrenor a vorbit cu mine, mi-a dat încredere.

El ştia ce jucător sunt. Degeaba te împinge familia de la spate, dacă omul care trebuie nu o face. Oamenii de acolo m-au primit extraordinar. În primul an am fost singur. Cel mai important lucru, cum am mai zis, e antrenorul.

Momentan mai am un an contract cu cei de la Columbus şi vom vedea ce se va întâmpla. Nu pot să dau un răspuns acum. Nu văd dacă ar fi o problemă dacă aş rămâne acolo.

Messi este idolul meu de când eram mic. Şi să joci contra lui e la fel de bine. Am avut ultimul meci cu Inter Miami în campionatul regular, iar el a semnat după. Da, patronii chiar vor să aducă jucători români. Enes Sali merge pe mâini bune.

Campionatul e într-o continuă creştere. Va creşte de la an la an. Investesc mult în infrastructură. E foarte fizic şi tehnic. MLS e o rampă de lansare pentru Europa. Cu ritmul mi-a fost cel mai greu să mă acomodez. Am primit multe mesaje după ce am câştigat titlul, dar nu prea multe de la oameni din fotbal

Iţi dai seama că mă gândesc la echipa naţională. Orice jucător ar fi mândru să-şi reprezinte ţara. Nu aş vrea să vorbesc foarte mult despre echipa naţională. Vreau să-i felicit pe cei de la naţională pentru parcursul avut. Apropiaţii au fost mereu alături de mine şi au crezut în mine”, a declarat Alex Măţan.

Afla mai multe despre: alex matanmlsechipa nationala 

viewscnt
Articole similare