Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Calificare pentru Inter Miami! Lionel Messi şi Luis Suarez au defilat, în optimile Cupei Campionilor din America de Nord

Calificare pentru Inter Miami! Lionel Messi şi Luis Suarez au defilat, în optimile Cupei Campionilor din America de Nord

Lionel Messi

Comentarii

Inter Miami s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Campionilor CONCACAF, cea mai mare competiţie continentală, intercluburi, din America de Nord şi America Centrală.

Echipa lui David Beckham a reuşit calificarea în sferturile de finală ale Cupei Campionilor Americii de Nord şi Centrale după o dublă manşă disputată împotriva unei grupări din MLS, Nashville SC. Echipa din statul american Tennessee face parte din Conferinţa de Est, din care mai fac parte echipe precum Inter Miami, Columbus Crew şi New York Red Bulls.

Messi şi Suarez, show total în Miami

În turul disputat în Nashville, scorul a fost 2-2. Gruparea de pe coasta de est a Statelor Unite a reuşit să se impună în retur, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

Protagoniştii victoriei celor de la Inter Miami au fost Lionel Messi şi Luis Suarez. Uruguayanul a deschis scorul în minutul 8, din pasa lui Lionel Messi

Balonul de Aur din 2023 a reuşit să marcheze în minutul 23. În actul secund, Suarez a preluat rolul de pasator decisiv, la reuşita lui Taylor din minutul 63. Oaspeţii au înscris în prelungirile partidei, prin Sam Surridge, fost jucător în Premier League, la Bournemouth şi Nottingham Forest.

În campionat, Inter Miami este liderul Conferinţei de Est, după trei etape. Gruparea din Florida a obţinut şapte puncte din primele trei partide şi are obiectivul câştigării titlului în MLS. În sezonul trecut, echipa la care este legitimat Alexandru Măţan, Columbus Crew, a reuşit să se impună într-o finală împotriva celor de la LA FC şi să obţină titlul în Statele Unite ale Americii.

Afla mai multe despre: lionel messiinter miamiluis suareznashville 

viewscnt
Articole similare