Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vizita lui Dan Şucu la PNL, analizată în studioul Orange Sport: „Cum e posibil aşa ceva?” / „Nu le pică bine fanilor!”

Vizita lui Dan Şucu la PNL, analizată în studioul Orange Sport: „Cum e posibil aşa ceva?” / „Nu le pică bine fanilor!”

Rapid

Comentarii

Vizita lui Dan Şucu la sediul PNL a stârnit un val de reacţii în fotbalul românesc.

Implicarea lui Dan Şucu în politică, analizată de Panduru, Zotta şi Cosmescu

În direct la Orange Sport, Dan Udrea şi invitaţii săi au analizat dacă o eventuală mutare politică făcută de Dan Şucu va afecta atmosfera de la Rapid. Bogdan Cosmescu a fost cel mai vocal, considerând că ar fi prea mult ca un eventual primar din Bucureşti să deţină un club de fotbal.

Dan Udrea: „Cum vi s-a părut vizita lui Dan Şucu la sediul PNL? E luat în calcul pentru varianta de primar în Bucureşti şi chiar şi pentru prezidenţiale”

Constantin Zotta: „S-ar putea suporterilor să nu le cadă bine treaba asta. Rapidiştii sunt foarte sentimentali, foarte emoţionali. Un rapidist adevărat se gândeşte că ar fi putut avea şi alte interese atunci când a intrat în familia Rapidului.”

Bogdan Cosmescu: „E posibil să fii primar şi să ai echipă de fotbal? Mi se pare ciudat să fii primar şi să ai echipă de fotbal în Bucureşti.”

Basarab Panduru: „La Cluj poţi să fii! Peste tot, în 10 din 16 echipe poţi să fii primar!”

Dan Şucu îi ia apărarea jucătorului care nu a mai jucat de două luni: ”Sunt convins”

Adus cu surle şi trâmbiţe vara trecută la Rapid, Cătălin Cîrjan nu a reuşit să se impună în ”11-le” lui Cristiano Bergodi. Deşi a început sezonul din postura de titular, mijlocaşul împrumutat de la Arsenal a început, treptat, să prindă din ce în ce mai puţine minute, iar în acest an a fost ”uitat” pe banca de rezerve de Cristiano Bergodi.

Dan Şucu a susţinut că ”tunarul” Cîrjan are un potenţial imens, însă nu a reuşit încă să se facă remarcat din cauza faptului că lotul Rapidului este unul foarte numeros, iar rivalii săi de pe post au, de asemenea, foarte multă calitate,

”Dacă există vreunul care a confirmat mai puţin, cred că are legătură doar cu faptul că sunt 11 jucători, că nu ai 16 jucători în teren. Sunt convins că inclusiv Cârjan poate arăta mult mai mult decât a arătat până acum, dar n- avut încă posibilitatea de a o face, dar sunt convins că poate mult mai mult”, a spus Dan Şucu la Fanatik.

Afla mai multe despre: dan sucurapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare