Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu are aşteptări mari de la jucătorul care a bifat doar un meci în acest an: ”Poate arăta mai mult”

Dan Şucu are aşteptări mari de la jucătorul care a bifat doar un meci în acest an:  ”Poate arăta mai mult”

Superliga

Comentarii

Rapid a reintrat cu şanse reale în lupta pentru titlu după victoria de răsunet cu FCSB de pe Arena Naţională, scor 4-0.

Giuleştenii vor intra în play-off cu patru puncte în minus faţă de roş-albaştrii, iar bătălia pentru primul loc se aşteaptă a fi cea mai încinsă din ultimii ani.

Dan Şucu îi ia apărarea jucătorului care nu a mai jucat de două luni: ”Sunt convins”

Adus cu surle şi trâmbiţe vara trecută la Rapid, Cătălin Cîrjan nu a reuşit să se impună în ”11-le” lui Cristiano Bergodi. Deşi a început sezonul din postura de titular, mijlocaşul împrumutat de la Arsenal a început, treptat, să prindă din ce în ce mai puţine minute, iar în acest an a fost ”uitat” pe banca de rezerve de Cristiano Bergodi.

Dan Şucu a susţinut că ”tunarul” Cîrjan are un potenţial imens, însă nu a reuşit încă să se facă remarcat din cauza faptului că lotul Rapidului este unul foarte numeros, iar rivalii săi de pe post au, de asemenea, foarte multă calitate,

”Dacă există vreunul care a confirmat mai puţin, cred că are legătură doar cu faptul că sunt 11 jucători, că nu ai 16 jucători în teren. Sunt convins că inclusiv Cârjan poate arăta mult mai mult decât a arătat până acum, dar n- avut încă posibilitatea de a o face, dar sunt convins că poate mult mai mult”, a spus Dan Şucu la Fanatik.

Cătălin Cîrjan este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.  În acest sezon a bifat 18 meciuri şi a livrat o pasă decisivă. 

 

Afla mai multe despre: dan şucucătălin cîrjanrapid 

viewscnt
Articole similare