Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sepsi face orice pentru a o bate pe FCSB! Prima generoasă oferită de Laszlo Dioszegi: ”Dublăm!”

Sepsi face orice pentru a o bate pe FCSB! Prima generoasă oferită de Laszlo Dioszegi: ”Dublăm!”

Superliga

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat in extremis în play-off-ul Superligii, după victorie dramatică obţinută cu Petrolul în prelungiri.

Covăsnenii avea parte de un meci de foc la debutul în play-off, pe Arena Naţională, contra FCSB-ului. Deşi Sepsi nu a obţinut niciun punct în partidele din sezonul regular contra roş-albaştrilor, Laszlo Dioszegi este încrezător că echipa sa poate obţine un rezultat bun la Bucureşti.

Laszlo Dioszegi a dezvăluit ce primă vor încasa jucătorii în cazul în care Sepsi o învinge pe FCSB

Dioszegi a spus că, în cazul în care Sepsi va termina pe locul trei la finalul play-off-ului, fiecare jucător va încasa undeva între 5.000 şi 7.000 de euro. Mai mult decât atât, covăsnenii au o primă specială pentru fiecare rezultat pozitiv obţinut cu FCSB, CFR şi Rapid.

Mai exact, fiecare jucător de la Sepsi va încasa 1800 de euro pentru fiecare victorie împotriva uneia dintre echiele enumărate mai sus, iar 900 de euro pentru un succes cu Farul sau Universitatea Craiova.

”Băieţii au primă şi pentru locul trei, şi pentru locul patru. Nu vreau să spun prostii, dar vreo 5-7000 de euro sigur pentru locul trei şi primele de 900 de euro pentru fiecare meci câştigat, dublând pentru meciurile cu Rapid, FCSB şi CFR Cluj. 1.800 euro pentru jucător”, a spus Laszlo Dioszegi la Fanatik.

FCSB primeşte vizita lui Sepsi duminică, de la 21:00. Partida poate fi urmărită, în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: sepsilaszlo dioszegifcsb 

viewscnt
Articole similare