Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 1,8 milioane € pentru starul lui CFR Cluj. Nelu Varga a dat răspunsul fără să clipească

Ofertă de 1,8 milioane € pentru starul lui CFR Cluj. Nelu Varga a dat răspunsul fără să clipească

CFR Cluj

Comentarii

După pierderea titlului din 2023, CFR Cluj a intrat intr-o reconstrucţie.

Neluţu Varga, aproape de un tur financiar uriaş la CFR Cluj

Chiar şi aşa, formaţia lui Neluţu Varga se descurcă foarte bine şi are şanse la titlu în Superliga României. La startul play-off-ului, diferenţa până la liderul FCSB este de numai 5 puncte. Pe lângă planul sportiv, formaţia din Cluj poate da lovitura şi pe plan financiar, având mai mulţi jucători cu potenţial.

Cel mai recent nume? Philp Otele, nigerianul de 24 de ani care a impresionat până acum în tricoul CFR-ului. Conform presei din Nigeria, fotbalistul a fost dorit insistent de Bordeaux şi Lorient, dar echipele din Franţa au oferit 1,3, respectiv 1,8 milioane de euro pentru serviciile atacantului.

Reacţia lui Neluţu Varga? A refuzat ambele oferte fără să stea pe gânduri! Omul de afaceri vrea cel puţin 4 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Otele să plece din Gruia.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Philip Otele, potrivit portalului de specialitate Tranfermarkt.com

CFR Cluj, fără un jucător important în startul play-off-ului: Arlind Ajeti s-a accidentat!

Este vorba despre accidentarea lui Arlind Ajeti (30 de ani), care s-a "rupt" şi urmează o perioadă de pauză pentru el. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai CFR-ului, Ajeti va lipsi din echipa de start a clujenilor la începutul play-off-ului din Superligă.

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a dezvăluit, luni, că Arlind Ajeti s-a accidentat şi va fi indisponibil pentru o perioadă de timp. Omul din conducerea echipei din Gruia a dezvăluit şi perioada în care va lipsi Ajeti, 3 săptămâni, iar Balaj a subliniat importanţa albanezului în echipă.

Arlind Ajeti a suferit o leziune musculară. “Ajeti are o leziune musculară şi rămâne de văzut. Data trecută când a avut accidentarea a fost la fel, înaintea convocării le echipa naţională. O să stea cam trei săptămâni. E un jucător bun. E la o echipă naţională, Albania, care ştim foarte bine cum s-a calificat, fără emoţii”, a dezvăluit Cristi Balaj, conform Fanatik.

Arlind Ajeti a jucat 24 de meciuri (2108 minute) în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a marcat de trei ori.

Afla mai multe despre: philip otelecfr clujtransfer 

viewscnt
Articole similare