Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi reproşez". Nicolae Dică nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre experienţa de la Voluntari: "M-am gândit dacă am făcut bine" | EXCLUSIV

"Îmi reproşez". Nicolae Dică nu s-a ferit de cuvinte când a vorbit despre experienţa de la Voluntari: "M-am gândit dacă am făcut bine" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Nicolae Dică (43 de ani) a vorbit despre experienţa de la FC Voluntari, încheiată brusc înaintea startului play-off-ului din Superligă. "Nic" a spus ce îşi reproşează şi ce l-a pus pe gânduri, după ce şi-a terminat scurtul mandat în Ilfov.

FC Voluntari l-a schimbat pe Nicolae Dică la începutul play-off-ului Superligii şi l-a instalat pe banca tehnică pe Florin Pârvu, plecat de la Petrolul. Mandatul lui "Nic" în Ilfov n-a mers aşa cum a plănuit fostul decar din Ghencea, care n-a reuşit să obţină nicio victorie pe banca lui FC Voluntari.

Nicolae Dică: "Îmi reproşez că m-am dus, că am crezut în ce am vorbit! Conducerea mi-a dat de înţeles asta"

Nicolae Dică a spus că îşi reproşează că a acceptat oferta de la FC Voluntari şi să s-a dus să lucreze în timpul campionatului. Totuşi, "Nic" crede că echipa se poate salva de la retrogradare dacă are un început bun de play-off în Superligă. Antrenorul a spus, de asemenea, că a căzut pe gânduri dacă a ales bine sau nu atunci când a acceptat oferta ilfovenilor.

"Îmi reproşez că m-am dus, că am crezut în ceea ce am vorbit, discuţiile pe care le am avut după jocuri, încrederea pe care mi au acordat o chiar dacă pierdusem cu Craiova, cu (n.r. FCSB) Steaua, după meciul cu Steaua conducerea mi-a dat de înţeles că vom continua până în vară, la o săptămână s au schimbat total lucrurile.

Voluntari, care e pe locul 15, e la 3 puncte de salvare şi de baraj. Dacă reuşesc să lege 2,3 victorii în playout, sunt sigur că se vor salva.

M-am gândit dacă am făcut bine că m-am dus pe parcursul campionatului (şi la Craiova, şi la Voluntari), când n-am avut o pregătire cu echipă, dar eşti chemat când un club are nevoie de tine, când sunt momente dificile. Dar parcă am riscat prea mult acum, că m-am dus la Voluntari", a spus Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Nicolae Dică a rezistat doar şapte meciuri la FC Voluntari, cu trei egaluri şi patru înfrângeri. În actuala stagiune, Dică a mai fost antrenorul oltenilor de la FCU Craiova 1948, unde a rezistat doar cinci partide pe banca tehnică.

Afla mai multe despre: nicolae dicafc voluntarisuperligaantrenor 

viewscnt
Articole similare