Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie categorică pentru Germania în faţa Franţei, la Lyon. Echipa lui Julian Nagelsmann a impresionat, înainte de EURO 2024

Victorie categorică pentru Germania în faţa Franţei, la Lyon. Echipa lui Julian Nagelsmann a impresionat, înainte de EURO 2024
Comentarii

Echipa naţională a Germaniei s-a impus cu scorul de 2-0 într-un meci disputat la Lyon, împotriva echipei naţionale a Franţei.

Primul gol la naţionala Germaniei pentru Florian Wirtz

Germanii au deschis scorul prin Florian Wirtz, în secunda a 7-a a meciului de pe Groupama Stadium. Oaspeţii au dominat meciul de la Lyon şi au marcat al doilea gol imediat după pauză, în minutul 49, prin Kai Havertz.

Portarul francez Brice Samba şi-a salvat echipa de la o înfrângere mai drastică, iar Rudiger a scos din faţa porţii goale în minutul 88. Germania s-a impus cu 2-0.

Este prima victorie a echipei lui Julian Nagelsmann după trei meciuri, din care două înfrângeri consecutive. Franţa lui Deschamps a suferit prima înfrângere din 12 septembrie 2023, atunci când ceda cu 1-2 la Dortmund, tot în faţa Germaniei.

Ultimul meci oficial disputat între cele două echipe naţionale a avut loc la EURO 2020, în faza grupelor. Francezii s-au impus cu scorul de 1-0, pe Allianz Arena, prin autogolul lui Mats Hummels.

Germania face parte din Grupa A la EURO 2024, alături de Scoţia, Ungaria şi Elveţia. Naţionala lui Didier Deschamps va disputa trei partide în Grupa D, împotriva Ţărilor de Jos, Austriei şi a câştigătoarei meciului de baraj dintre Ţara Galilor şi Polonia, meci care se va disputa la Cardiff, pe data de 26 martie.

Afla mai multe despre: euro 2024eurogermaniafranta 

viewscnt
Articole similare