Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îmi amintesc un joc bun din preliminarii!” Cosmescu pune calificarea la EURO pe seama norocului. Ce jucători a remarcat: ”Bravo lor!”

”Nu îmi amintesc un joc bun din preliminarii!” Cosmescu pune calificarea la EURO pe seama norocului. Ce jucători a remarcat: ”Bravo lor!”

Echipa națională

Comentarii

România a remizat cu Irlanda de Nord (1-1) într-o partidă amicală disputată pe Arena Naţională.

Bogdan Cosmescu: ”Poţi să fii şi Guardiola, dacă nu ai noroc, nu faci faţă”

Bogdan Cosmescu a fost invitat în studioul Orange Sport şi a susţinut că participarea României la EURO 204 se datorează în mare măsură norocului pe care tricolorii l-au avut în unele partide din preliminarii.

Comentatorul Orange Sport a reamintit partidele din deplasare cu Israel şi Elveţia, în care România a beneficiat de şansă, atât din punct de vedere sportiv, cât şi din alte considerente.

”(n.r. despre România - Irlanda de Nord) Mi-a plăcut de toată lumea (n.r. ironic). Eu nu îmi amintesc un meci extraordinar de bun al României din preliminarii. Cu Israel ai uitat conjuctura. Era război în Gaza. Nu este rău să ai noroc. 

Este prima calitate pe care trebuie să o ai ca antrenor. Dacă nu ai noroc este groasă. Dacă eşti ghinionst poţi să fii şi Pep Guardiola, nu faci faţă.

Noi am fost blagosloviţi, nu că am avut noroc. De ce trebuie noroc cu Irlanda de Nord? La turneul final nu îl lovea Man cu mingea în cap pe Puşcaş”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Cosmescu a remarcat transformarea fizică prin care au trecut Man şi Mihăilă: ”Fiare!”

”Mi-a plăcut foarte mult de Man, dar cum arată... Eu nu îl văzusem de mult. Este o fiară! Şi Mihăilă... Înainte puteai să spui că este un cetăţean de pe stradă, iar acum este un pachet de muşchi. Bravo lor! Nu ştiu ce fac la Parma. Le-a trebuit trei ani”, a adăugat Cosmescu.

Afla mai multe despre: româniabogdan cosmescumanmihăilă 

viewscnt
Articole similare