Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ştie cum a fost resuscitată Dinamo! Care a fost problema care l-a măcinat pe Ovidiu Burcă: ”Mi-au lipsit foarte mult” | EXCLUSIV

Ştie cum a fost resuscitată Dinamo! Care a fost problema care l-a măcinat pe Ovidiu Burcă: ”Mi-au lipsit foarte mult” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Dinamo traversează o perioadă bună în Superligă, deşi mulţi specialişti nu le dădeau nicio şansă ”câinilor” să se salveze în urmă cu câteva luni.

După derby-ul pierdut de Dinamo cu FCSB, disputat în noiembrie 2023, Ovidiu Burcă a demisionat din funcţia de antrenor principal al ”câinilor”, după 17 meciuri în care a înregistrat doar două victorii.

Alături de jucătorii transferaţi în această iarnă, Zeljko Kopic i-a readus pe ”câini” pe linia de plutire, iar Dinamo speră că se poate salva de la retrogradare fără baraj, deşi în ultimul meci a fost umilită de Hermannstadt, 0-3.

Burcă şi-a strigat disperarea, însă conducerea nu a reuşit să rezolve problema la timp: ”Mi-au lipsit foarte mult”

Inviat în studioul Orange Sport, Ovidiu Burcă a dezvăluit că a rămas în continuare cu sufletul alături de Dinamo, echipă pe care a promovat-o anul trecut în Superligă contrar aşteptărilor.

Fostul antrenor al ”câinilor” a remarcat faptul că Dinamo a rezolvat problemele de la mijlocul terenului prin transferurile lui Eddy Gnahore şi Domagoj Pavicic şi a pus înfrângerea de la Sibiu pe seama absenţei lui Gnahore.

”Lucrurile au fost cum au fost. Nu învinovăţesc pe nimeni. Clubul nu a fost pregătit pentru prima ligă. Lucrurile au fost făcute din mers, cu un buget care nu era nici pe departe faţă de ce au acum la dispoziţie.

Cred că lupta se va duce până în ultima etapă Meciurile sunt mult mai încrâncenate, se va juca pe viaţă şi pe moarte, timpul este foarte scurt, distanţa este foarte mică.

Nu credeam niciodată că Voluntari poate avea probleme în lupta pentru retrogradare. Am văzut aproape toate meciurile lui Dinamo, la început a fost o perioadă în care am simţit să mă detaşez un pic şi nu m-am uitat la meciuri.

Gnahoere şi Pavicic au dat echipei ceea ce mie mi-a lipsit foarte tare, un cuplu de mijlocaşi centrali care să controleze momentele. Au dat foarte multă greutate echipei.

Când lipseşte unul, cum a fost la Sibiu, echipa are probleme pentru că nu are alt jucător care să fie la nivelul lui”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport.

După reluare campionatului, Dinamo va primi vizita Petrolului pe Arcul de Triumf.

Afla mai multe despre: superligădinamoovidiu burcă 

viewscnt
Articole similare