Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru intervine după arestarea lui ”Bocciu”. Mesaj clar pentru galerie. Marele vis: ”Eu vreau să ies campion cu Rapid”

Săpunaru intervine după arestarea lui ”Bocciu”. Mesaj clar pentru galerie. Marele vis: ”Eu vreau să ies campion cu Rapid”

Rapid

Comentarii

Căpitanul legendar al celor de la Rapid, Cristi Săpunaru (39 de ani), a vorbit despre situaţia liderului galeriei giuleştene, Liviu Ungurean, dar şi lupta la titlu din acest sezon în Superliga României. Fundaşul central va schimba prefixul la începutul lunii aprilie.

Cristi Săpunaru a fost chestionat despre cele mai importante subiecte din jurul Rapidului, iar unul dintre acestea este reprezentat de situaţia liderului galeriei giuleştene, Liviu ”Bocciu” Ungurean.

Acesta a fost închis pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat că ar fi implicat într-o reţea care se ocupa cu introducerea ilegală a materialelor pirotehnice pe stadioane.

Săpunaru, declaraţie de dragoste pentru clubul sufletului său: ”Rapid primează în faţa tuturor. Echipa asta e cea pe care o iubim”

Emblematicul căpitan al Rapidului a precizat că el şi colegii săi sunt alături de ”Bocciu”, dar a avut şi un mesaj categoric pentru suporterii giuleşteni: ei ar trebui să susţină, în primul rând, clubul, deoarece ”Rapid primează în faţa tuturor”.

”A fost euforia după meciul acesta cu FCSB-ul, deşi am spus că nu trebuie să facem dintr-un meci petrecere. S-a întâmplat şi ce s-a întâmplat cu Liviu (n.r. Bocciu), chestii care deranjează.

Consider că trebuie ca suporterii să fie alături de Rapid, dar şi noi, jucătorii, să fim alături de Liviu pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat, dar dacă s-a ajuns în timpul unui campionat să fie condamnat pentru torţe şi astea când au fost o grămadă de meciuri în care au apărut torţe, fumigene, petarde... 

Nu ştiu, nu vreau să fiu eu ăla care începe teoria conspiraţiei, că e ceva împotriva Rapidului şi n-am s-o fac, dar nu ştiu. Viaţa în tribună e altfel, şi cred că şi spectacolul. Nu sunt de acord că se aruncă torţe într-o parte în alta. 

Noi suntem obişnuiţi, că se aruncă în tribună, poate mai sunt copii, nu sunt de acord. Dar să aprinzi o torţă la un meci şi să cânţi pentru echipa ta nu cred că a deranjat pe cineva. 

Nu zic eu dacă galeria şi-a găsit momentul ideal să (n.r. protesteze), dar spun că toţi care venim în tribună şi care suntem pe teren trebuie să venim pentru Rapid, nu pentru altcineva. 

Cred că Rapid primează în faţa tuturor. Noi venim şi muncim pentru Rapid şi cântăm pentru Rapid, echipa asta e cea pe care o iubim”, a declarat Săpunaru, la o acţiune caritabilă a clubului Rapid SOS Satele Copiilor.

De asemenea, Cristi Săpunaru a vorbit şi despre situaţia Rapidului din clasament. Echipa este la şapte puncte în spatele liderului FCSB.

”Va fi un play-off interesant. Nu e vreo echipă care e campioană. Mai sunt nouă meciuri. Dacă pot, eu vreau să ies campion şi dacă avem un pic de noroc, că ai nevoie de noroc în fotbal, altfel n-ai cum să fii campion. Dacă avem noroc, avem echipă, avem lot să fim campioni. Depinde numai şi numai de noi acum”, a completat căpitanul Rapidului.

În vârstă de 39 de ani (40, pe 5 aprilie), Cristi Săpunaru a evoluat în 29 de partide dintr-un total de 31 pentru Rapid în acest sezon din Superliga României. A marcat un gol şi a livrat un assist.

Afla mai multe despre: rapidcristi sapunarubocciusuperliga 

viewscnt
Articole similare