Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bocciu rupe tăcerea, direct din arest! A anunţat hotărârea dureroasă, dacă "decizia instanţei va fi defavorabilă"

Bocciu rupe tăcerea, direct din arest! A anunţat hotărârea dureroasă, dacă "decizia instanţei va fi defavorabilă"

Rapid

Comentarii

Liderul galeriei rapidiste, Liviu Ungurean, le-a transmis rapidiştilor un mesaj mobilizator, după ce a fost arestat preventiv. Pagina Visiniu.ro a redat gândurile celui zis Bocciu.

Avocatul a transmis mesajul lui Bocciu! Ce îşi doreşte Liviu Ungurean, după ce a fost arestat preventiv

Gigi Corsicanu, posibilul candidat pentru preluarea poziţiei din fruntea galeriei, a luat legătura cu avocatul care îl apără pe Bocciu, în dosarul în care procurorii anchetează introducerea pe stadioane ale unor materiale pirotehnice.

Instanţa de judecată a admis, vineri după-amiază, propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Bucureşti pe numele lui Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei echipei de fotbal Rapid Bucureşti. Alături de acesta, au fost arestaţi preventiv alţi doi suporteri. Încă 12 persoane au fost plasate sub control judiciar în acelaşi dosar.

Sâmbătă, de la 21:30, Bocciu şi-ar dori să fie în fruntea galeriei la Universitatea Craiova - Rapid, meci care va fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Din custodia autorităţilor, Liviu Ungurean le-a mulţumit rapidiştilor pentru susţinerea arătată, a recunoscut că şi-ar fi dorit ca galeria să cânte în înfrângerea suferită de Rapid cu Farul şi a mai anunţat un aspect important. 

Bocciu a vorbit şi despre viitorul galeriei, în cazul în care decizia instanţei va fi defavorabilă. 

"LIVIU UNGUREAN FACE APEL LA TOATĂ SUFLAREA RAPIDISTĂ SĂ FIE ALĂTURI DE ECHIPĂ!

Salutare dragi Rapidişti,

Prin intermediul lui Gigi Corsicanu s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulţumeste tuturor Rapidiştilor că sunt alături de el, şi face apel la toată suflarea Rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză! 

Iar la meciul cu Farul şi-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reţinut. Nu vrea să lase galeria acum la greu, şi speră la o decizie favorabilă şi corectă din partea instanţei. 

Are încredere atât în instanţă cât şi în Dumnezeu că totul se va clarifica, şi la meciul cu Craiova îşi doreşte să conducă galeria Rapidului aşa cum a făcut-o până acum. Liviu face apel la calm către toţi Rapidiştii, iar în cazul în care decizia instanţei va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privinţa viitorului galeriei Rapidului. 

Vom reveni cu detalii după decizia instanţei!", s-a transmis prin intermediul paginii Visiniu.ro

Daniel Niculae a scăpat de arestul preventiv, deşi este suspect în dosar

Preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri joi dimineaţă, dar nu a fost reţinut, el având calitatea de suspect în acelaşi dosar. 

Procurorii au găsit în incinta stadionului un spaţiu în care erau ascunse materiale pirotehnice.

Pentru a putea introduce obiectele în acest spaţiu, membrii grupării au disimulat o uşă în peretele acoperit cu faianţă, în spaţiul sanitar.

Afla mai multe despre: liviu ungureanliviu ungurean bocciudaniel niculaedaniel niculae rapidliviu ungurean arest preventiv 

viewscnt
Articole similare