Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariul prezentat de MM Stoica, în mijlocul anchetei în care sunt implicaţi Daniel Niculae şi Bocciu: "Ipotetic vorbind. Ce faci în situaţia asta?"

Scenariul prezentat de MM Stoica, în mijlocul anchetei în care sunt implicaţi Daniel Niculae şi Bocciu: "Ipotetic vorbind. Ce faci în situaţia asta?"

Rapid

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a oferit un scenariu ipotetic privind relaţia dintre cluburi şi galerii.

MM Stoica: "Vreau să prezint o situaţie ipotetică. Vin la tine liderii galeriei şi îţi spun asta. Ce faci în situaţia asta?"

Două persoane importante de la Rapid, preşedintele Daniel Niculae şi Liviu Ungurean, liderul galeriei, sunt în centrul unui dosar de constituire a unui grup infracţional. 

Printre cei trei suspecţi pentru care anchetatorii solicită emiterea de mandate de arestare preventivă se numără şeful galeriei echipei Rapid, zis Bocciu. Suspectat şi el în dosar, preşedintele FC Rapid Daniel Niculae, ridicat de mascaţi şi dus la audieri joi dimineaţă, nu a fost reţinut.

Procurorii au găsit în incinta stadionului un spaţiu în care erau ascunse materiale pirotehnice.

Pentru Orange Sport, MM Stoica a prezentat o situaţie ipotetică în care conducătorul unui club de fotbal ar fi "legat de mâini şi de picioare" în relaţia cu suporterii. 

"Vreau să prezint o situaţie ipotetică. Eşti conducător, vin la tine liderii galeriei şi tu le spui aşa <<Bă, ce vreţi să faceţi la meciul ăsta?>>. <<Vrem să aprindem torţe. Dacă nu ne ajuţi să introducem, tot introducem. Nu doar că înjurăm, dăm cu ele în jucători. Dacă ne ajuţi să le introducem, promitem că dăm cu ele doar în peluze şi totul va fi perfect>>. Ipotetic vorbind. Ce faci? Ce faci în situaţia asta? Vezi, asta e problema", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Momentul a fost continuat de Cristi Costache, fost conducător la Rapid.

"Păi, îţi spun eu în continuare la ipotetica ta discuţie. Ipotetic, galeria se supără şi îl înjură tot meciul pe proprietar. A doua zi, ipotetic, vine şi îţi dă amendă ţie, clubului, că te-au înjurat pe tine şi n-a fost atitudinea corecpunzătoare", a spus Cristi Costache. 

Pentru a construi ancheta care-i vizează pe Daniel Niculae sau Bocciu, printre alţii, procurorii au apelat la o metodă clasică pentru a strânge dovezi.

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica daniel niculaedaniel niculae bocciubocciu 

viewscnt
Articole similare