Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | Au fost reţinuţi 16 din cei 17 suspecţi! Prima postare a lui Daniel Niculae după scandalul momentului

UPDATE | Au fost reţinuţi 16 din cei 17 suspecţi! Prima postare a lui Daniel Niculae după scandalul momentuluigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Niculae (41 de ani) este implicat într-un scandal de mare amploare, iar în urmă cu puţină vreme a postat în mediul online.

Daniel Niculae, prima postare după implicarea în scandalul momentului la Rapid

UPDATE: Procurorii au reţinut 16 suspecţi din 17. Singurul care rămâne cercetat în libertate este Daniel Niculae.


Preşedintele celor de la Rapid, Daniel Niculae, a avut prima postare după scandalul imens în care implicat. După ce a fost ”săltat”de poliţie, acesta a fost audiat timp de două ore, iar procurorii au decis că va fi cercetat în stare de libertate.

La câteva ore distanţă, Daniel Niculae a postat în secţiunea de story-uri de pe Instagram o fotografie cu terenul Rapidului, cel mai probabil de la un antrenament al elevilor lui Cristiano Bergodi în vederea duelului cu Farul Constanţa, din prima etapă a play-off-ului Superligii.

Rapid va debuta în play-off-ul Superligii României cu un meci pe teren propriu contra campioanei Farul Constanţa, vineri, 15 martie, de la ora 20:30.

Dosarul în care este implicat şi cercetat Daniel Niculae 

Joi dimineaţă, preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. Conform unor surse judiciare, Niculae are calitatea de suspect. De asemenea, mai multe percheziţii au loc joi în Bucureşti, Prahova, Ilfov, fiind vizaţi membri ai galeriei echipei Rapid, afirmă surse judiciare. 

Ulterior, Poliţia Capitalei a anunţat că au avut loc 19 percheziţii, 28 de persoane urmând să fie duse la audieri. Acuzaţiile din acest dosar sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violenţă asupra bunurilor, orice operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept.

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculaesuperliga 

viewscnt
Articole similare