Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Face spectacol la Rapid şi a fost răsplătit! Giuleşteanul, convocat la naţională după show-ul din derby-ul cu FCSB

Face spectacol la Rapid şi a fost răsplătit! Giuleşteanul, convocat la naţională după show-ul din derby-ul cu FCSB

Superliga

Comentarii

Rapid a spulberat-o pe FCSB în derby ultimei etape din Superligă, iar giuleştenii au reintrat cu şanse reale în lupta pentru titlu.

Golurile Rapidului au fost semnate de Iacob, Krasniqi şi Albion Rrhamni, ultimul reuşind o ”dublă”. Reuşitele lui Rrahmani l-au propulsat pe locul trei în clasamentul golgheterilor din Superligă, fiind întrecut în această ierarhie doar de Florinel Coman şi Darius Olaru.

Rrahmani, convocat la naţionala statului Kosovo! 

Înaintea debutului în play-off, Albion Rrahamni a primit o veste excelentă. Kosovarul a fost convocat la naţională de selecţionerul Franco Foda pentru partidele amicale cu Armenia şi Ungaria, programate la sfârşitul acestei luni.

Kosovo va da piept cu Armenia, în deplasare, pe 22 martie, urmând ca patru zile mai târziu să întâlnească naţionala Ungariei.

Pentru Albion Rrahmani este prima convocare la naţionala din Kosovo, după accidentarea gravă suferită la meciul cu Andorra din toamna trecută. În tricoul naţionalei sale, Rrahamni a bifat două prezenţe, fără să marcheze vreun gol.

În acest sezon, Rrahamni a marcat 13 goluri şi a pasat decisiv de trei ori în 15 meciuri de Superligă, fiind cel mai bun marcator al Rapidului. Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: rapidfcsbsuperligăalbion rrahmani 

viewscnt
Articole similare