Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vă înşelaţi!". Prima reacţie după ce Daniel Niculae şi "Bocciu", dar şi alţi lideri de galerie, au fost audiaţi!

"Vă înşelaţi!". Prima reacţie după ce Daniel Niculae şi "Bocciu", dar şi alţi lideri de galerie, au fost audiaţi!

Rapid

Comentarii

Adrian Olariu, şeful departamentului de securitate al clubului Rapid, a fost şi el audiat, joi dimineaţa, în dosarul în care Daniel Niculae şi Liviu Ungurean, dar şi alţii, au fost aduşi în faţa procurorilor şi a oferit o primă reacţie la ieşirea de la audieri.

La ieşirea din Institutul de Studii pentru Ordine Publică, Adrian Olariu, a reacţionat, la întrebările reporterilor, şi a declarat că "vă înşelaţi dacă spuneţi că am fost chemaţi pentru materiale pirotehnice". Astfel, el a contrazis comunicatul dat de Poliţie.

Adrian Olariu, şeful securităţii de la Rapid: "Vă înşelaţi dacă spuneţi că am fost aduşi pentru materaiale pirotehnice"

Şeful departamentului de securitate al clubului, Adrian Olariu, a făcut primele declaraţii în faţa camerelor de luat vederi şi a lăsat de înţeles că, de fapt, nu pentru folosirea materialelor pirotehnice au fost aduşi Daniel Niculae sau Liviu "Bocciu" Ungurean la audieri.

Totuşi, nu a dat foarte multe detalii şi a spus că "sunt prea mic şi nu pot să spun nimic eu".

"Dezinformaţi dacă spuneţi că am fost chemaţi pentru materiale pirotehnice aduse la stadion. Mi s-a comunicat dosarul. Am fost chemat la fel ca şi alţii. Suntem puşi la curent în legătură cu motivul pentru care am fost aduşi aici. Nu avem ceva comentarii să facem pentru moment.

La ultimele două meciuri ale Rapidului nu aţi văzut materiale pirotehnice. Sunteţi în eroare. Jur. Întrebaţi la Jandarmerie şi Poliţie", a declarat Adrian Olariu, conform gsp.ro.

Afla mai multe despre: adrian olariusecuritaterapidsef securitate rapidadrian olariu rapid 

viewscnt
Articole similare