Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şanse mai are CFR Cluj la titlu? Un oficial al clubului a răspuns sincer: "Trebuie să recunoaştem"

Ce şanse mai are CFR Cluj la titlu? Un oficial al clubului a răspuns sincer: "Trebuie să recunoaştem"

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj a analizat lupta la titlu şi a vorbit despre şansele echipei sale.

Gruparea ardeleană, antrenată de Adrian Mutu, îşi joacă primul meci în play-off sâmbătă, 16 martie, de la ora 20:00 împotriva celor de la Universitatea Craiova. Mutu a debutat pe banca celor de la CFR Cluj în luna ianuarie a anului 2024, după despărţirea clubului de Andrea Mandorlini.

Cristi Balaj: "Trebuie să recunoaştem că nu avem prima şansă"

Cvintuplii campioni ai României în ultimul deceniu, ardelenii vor să-şi joace şansa şi în acest sezon, după ce în sezonul trecut au ratat complet obiectivul de a pune presiune pe primele două echipe ale clasamentului, până în ultimele etape. Cristi Balaj vorbit despre şansele la titlu, în condiţiile în care FCSB are un avans considerabil, iar Rapid este într-o formă excelentă.

"Obiectivul nostru este accederea în grupele unei competiţii europene şi clasarea cât mai sus. Ar fi culmea să nu ne gândim şi la titlu.

Atât timp cât din punct de vedere matematic şansă există, avem încredere în jucători şi în staff-ul tehnic, e normal să sperăm.

Dar, trebuie să recunoaştem că nu avem prima şansă", a spus Cristi Balaj pentru Sport.ro.

CFR Cluj se află pe locul trei cu 27 de puncte, Rapid ocupă poziţia secundă cu 28 de puncte iar FCSB este lider, cu 32 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balajsuperligarapidfcsb 

viewscnt
Articole similare