Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae riscă să ajungă la închisoare! Pedeapsa maximă pentru preşedintele Rapidului este de 5 ani

Daniel Niculae riscă să ajungă la închisoare! Pedeapsa maximă pentru preşedintele Rapidului este de 5 ani

Rapid

Comentarii

Preşedintele celor de la Rapid, Daniel Niculae, este acuzat că ar fi introdus materiale pirotehnice pe stadion. Acesta a fost săltat de mascaţi, joi dimineaţă.

Niculae a fost ridicat de DIICOT, joi dimineaţă, în cazul unui dosar legat de arme şi muniţii. În acelaşi dosar, nume importante din galeriile celor de la Dinamo şi Rapid au fost săltaţi, principalul motiv este introducerea ilegală a unor materiale pirotehnice pe stadion.

Ce riscă Daniel Niculae

În cazul în care preşedintele Rapidului va fi găsit vinovat pentru introdcerea de materiale pirotehnice în stadion, acesta riscă între doi şi cinci ani de închisoare, iar pe plan sportiv, o interzicere a accesului la competiţiile sportive, între un an şi trei ani, potrivit articolului 35 al legii 4/2008, care se referă la utilizarea materialelor pirotehnice.

"(1) Confecţionarea, deţinerea, încercarea de a introduce, introducerea, folosirea sau orice altă operaţiune fără drept cu produse incendiare, materii explozive, inclusiv articole pirotehnice, indiferent de categorie, în incinta arenei sportive, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 ani la 5 ani.

(2) În cazul prevăzut la alin. (1) se dispune faţă de învinuit ori inculpat măsura de siguranţă a interzicerii accesului la Competiţiile sau jocurile sportive pe o perioadă de la un an la 3 ani"

Reacţia lui Gigi Becali la situaţia lui Daniel Niculae

Gigi Becali a vorbit despre situaţia preşedintelui de la Rapid, patronul celor de la FCSB consideră că un preşedinte al unui club de fotbal nu ar trebui să ajungă într-o astfel de încurcătură.

"Nu mă interesează! Cine greşeşte, să plătească! Nu mă întrebaţi pe mine. Dar nu mă interesază. Cum să faci aşa ceva ca preşedinte?!", a declarat Gigi Becali, pentru playsport.ro

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculaediicotdan sucu 

viewscnt
Articole similare