Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul din Superligă de care Cosmescu nu mai vrea să audă: „Nu scăpăm de el, nu? Doamne, Dumnezeule!” | EXCLUSIV

Arbitrul din Superligă de care Cosmescu nu mai vrea să audă: „Nu scăpăm de el, nu? Doamne, Dumnezeule!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Cosmescu nu a avut prea multe cuvinte de laudă pentru Sebastian Colţescu, veteranul arbitrilor din Superligă.

Bogdan Cosmescu a făcut praf un arbitru din Superliga României

Comentatorul Orange Sport l-a desfiinţat pe Sebastian Colţescu, cel care a fost în camera VAR la marele derby dintre Rapid şi FCSB. La acel duel, Colţescu i-a sugerat „centralului” Haţegan să acorde un penalty pentru Rapid la un atac provocat de Dawa la Rrahmani. Ovidiu Haţegan nu a fost de acord însă, luând propria sa decizie.

Bogdan Cosmescu e de părere că Sebastian Colţescu rămâne un arbitru periculos, care poate lua oricând decizii greşite, motiv pentru care nu şi-l mai doreşte în Superliga României.

„Am o singură întrebare. Există cumvă riscul să mai arbitreze Colţescu şi în toamnă? Nu scăpăm de el acum în vară, nu? Doamne, Dumnezeule! Deci Colţescu după acea gafă de proporţii făcută la Ovidiu în favoarea FCSB a redevenit acel arbitru periculos dinainte de incidentul regretabil de la Paris.

Acel incident (n.r. de presupus rasism) l-a cuminţit şi l-a făcut un arbitru bun timp de 2-3 ani. Anul ăsta însă e o ruşine!”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Bogdan Cosmescu a precizat suma pentru care Gigi Becali ar vinde FCSB

Bogdan Cosmescu este convins că Gigi Becali va renunţa la FCSB în cazul în care va primi o sumă importantă.

Bogdan Cosmescu a oferit o reacţie spumoasă când a văzut valoarea liderului din Superligă. Comentatorul Orange Sport este convins că Gigi Becali ar vinde imediat clubul pentru suma de 31 de milioane de euro, atât cât valorează în prezent lotul de jucători, potrivit Transfermarkt.com

„Eu cred că domnul Becali acum vinde echipa dacă îi dă cineva 31 de milioane. Eu nu văd să facă jucătorii ăştia 30 de milioane, astea sunt doar nişte cifre teoretice. Nu cred, mie aşa mi se pare, pune pe hârtie să vezi”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescusebastian coltescusuperliga 

viewscnt
Articole similare