Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, despre Rapid - FCSB 4-0: „Cea mai mare umilinţă a fotbalului românesc! N-am văzut în viaţa mea”

Dumitru Dragomir, despre Rapid - FCSB 4-0: „Cea mai mare umilinţă a fotbalului românesc! N-am văzut în viaţa mea”

Rapid

Comentarii

Dumitru Dragomir a comentat victoria clară a celor de la Rapid cu FCSB, scor 4-0.

Dumitru Dragomir, concluzie dură după derby-ul dintre Rapid şi FCSB

Fostul preşedinte al LPF a folosit termeni duri pentru înfrângerea clară suferită de FCSB în derby. Dragomir consideră că modul în care elevii lui Charalambous au fost învinşi e unul umilitor, mai ales după reacţia avută de suporterii echipei.

„Mai e o problemă pe care trebuie să o scot în evidenţă. Cea mai mare umilinţă a fotbalului românesc este atunci când jucătorii se duc spre galerie să îi aplaude şi ăia îi înjură.

Nu am văzut în viaţa mea o umilinţă mai mare. Mă uitam la englezii ăştia ce demnitate au. Unii s-au pus în genunchi. Mai mare umilinţă ca asta… ăia să te înjure şi tu să cazi în genunchi sau să îi aplauzi pe ăia care te înjură nu există pe pământul ăsta mai mare umilinţă.

Mai bine te laşi definitiv de tot. Asta nu există. Tu în sufletul tău când întorci spatele şi te duci la vestiar, nu mai eşti om o lună. Eu care am avut numai lovituri în viaţa asta şi tot puneam la suflet când mă înjura cineva. Nu că mă supăram, dar mă râcâia”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Giuleştenii vor titlul în Superligă chiar din acest sezon

Adus în această iarnă de la Farul, după ce Horaţiu Moldovan s-a transferat la Atletico Madrid, Marian Aioani s-a adaptat repede la gruparea din Giuleşti şi consideră că formaţia lui Cristiano Bergodi poate câştiga titlul în România încă din acest sezon.

După victoria din derby-ul cu FCSB, scor 4-0, giuleştenii se află la o distanţă de doar 4 puncte faţă de rivali, iar speranţele la titlu sunt foarte mari în rândul elevilor lui Bergodi. Goalkeeper-ul din Giuleşti e de părere că echipa patronată de Dan Şucu are toate condiţiile necesare pentru performanţă, iar câştigarea campionatului nu ar fi o surpriză în acest sezon.

„Cum ar fi dacă ai ieşi campion cu Rapid?) Ar fi senzaţional, mi-aş dori lucrul ăsta, dar trebuie să facem mult mai multe lucruri ca să câştigăm. Echipă bună avem, condiţii foarte bune avem, nu văd de ce n-am putea să câştigăm campionatul chiar anul acesta”, a declarat Marian Aioani pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare