Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu-l iartă pe Daniel Niculae, după ce fostul atacant a fost săltat de "mascaţi": "Să plătească! Cum să faci aşa ceva!?"

Gigi Becali nu-l iartă pe Daniel Niculae, după ce fostul atacant a fost săltat de "mascaţi": "Să plătească! Cum să faci aşa ceva!?"

Rapid

Comentarii

Gigi Becali a reacţionat la situaţia lui Daniel Niculae. Preşedintele Rapidului a fost săltat de "mascaţi", pe motiv că ar fi ajutat galeria Rapidului să introducă materiale pirotehnice pe stadionul echipei favorite.

Orange Sport a intrat în posesia mai multor informaţii legate de intervenţia mascaţilor, care au pus în aplicare nu mai puţin de 19 mandate de perchiziţie şi aducere pentru audieri, după ce a ieşit la iveală ştirea că Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi.

Din informaţiile obţinute de Orange Sport, este vorba despre o acţiune în masă a poliţiei, care a decis să ia măsuri după ce au avut loc tot mai multe altercaţii şi bătăi de stradă. În plus, poliţiştii au decis să acţioneze, după ce n-au fost luate măsuri împotriva clubului Rapid, ca urmare a mai multor incidente care au avut loc pe stadioane.

Daniel Niculae are calitatea de suspect, mai susţin sursele Orange Sport, care afirmă că preşedintele apare în interceptările telefonice efectuate de Poliţia Capitalei.

Gigi Becali, prima reacţie asupra scandalului de la Rapid

Gigi Becali a vorbit despre situaţia preşedintelui de la Rapid, patronul celor de la FCSB consideră că un preşedinte al unui club de fotbal nu ar trebui să ajungă într-o astfel de încurcătură.

"Nu mă interesează! Cine greşeşte, să plătească! Nu mă întrebaţi pe mine. Dar nu mă interesază. Cum să faci aşa ceva ca preşedinte?!", a declarat Gigi Becali, pentru playsport.ro

Rapid şi FCSB sunt principalele candidate la titlul din Superliga, în acest sezon. Rivalele din Bucureşti duc o luptă epică pentru primul titlu după mulţi ani, în cazul ambelor cluburi. FCSB pleacă cu prima şansă, "roş-albaştri" au un avans de patru puncte faţă de rivalii din Giuleşti, însă, cele două echipe se vor întâlni de două ori, în play-off.

Afla mai multe despre: gigi becalidaniel niculaerapidliviu ungureanpresedinte rapidfcsb 

viewscnt
Articole similare