Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă eră la Dinamo! Parteneriatul cu o echipă din Europa League, iminent. Ce urmează pentru "câinii roşii"

O nouă eră la Dinamo! Parteneriatul cu o echipă din Europa League, iminent. Ce urmează pentru "câinii roşii"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este aproape de intrarea într-o nouă eră a clubului. Formaţia din Superliga care se bate pentru salvarea de la retrogradare urmează să semneze un parteneriat cu un club important din Austria.

Este vorba de LASK Linz, echipă prezentă în grupele UEFA Europa League, în acest sezon şi totodată, locul trei în campionatul Austriei. Austriecii de la LASK Linz sunt impresionaţi de departamentul de scouting al celor de la Dinamo, departament care funcţionează în regim de voluntariat. Conform iAMSport, reprezentanţii clubului austriac vor să încheie o colaborare, orientată către acest segment.

"Cei de la LASK Linz vor să externalizeze o parte din scouting la Dinamo. Practic, să folosească metoda de lucru, baza de date şi oamenii care fac parte din acest departament. Baza de date să fie folosită şi de Dinamo, şi de ei. Sunt impresionaţi de munca făcută de departamentul acesta", a anunţat o sursă din cadrul clubului dinamovist.

Printre jucătorii cu prestaţii solide de la venirea la Dinamo, remarcaţi de scouterii voluntari ai clubului, în această iarnă, se numără fotbalişti precum: Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Astrit Selmani şi Darko Velkovski.

LASK Linz, club competitiv în Europa şi Conference League

Pe lângă latura colaborării la nivel de scouting, Dinamo ar urma să încaseze şi o sumă de bani, pe urma parteneriatului. LASK Linz este una dintre cele mai mari cluburi din Austria, cu rezultate excelente în cupele europene în ultimele sezoane.

Deşi nu este la acelaşi nivel ca ceilalţi giganţi ai ţării din Europa Centrală, precum RB Salzburg, Austria Viena şi Rapid Viena, LASK Linz a avut parte de sezoane bune în grupele şi în fazele eliminatorii ale competiţiilor europene, în ultimii ani.

Dinamo îşi începe drumul în play-out la Sibiu, pe terenul celor de la FC Hermannstadt. Meciul se joacă duminică, 17 martie, de la ora 18:15.

 

Afla mai multe despre: dinamolask linzsuperligadinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare