Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic, dezvăluiri-şoc despre Dinamo: ”Ei sunt obligaţi. Asta e suma. Ce vi se pare anormal?”. Pe cine acuză: ”El avea interes. Ştiu sigur!”

Rednic, dezvăluiri-şoc despre Dinamo: ”Ei sunt obligaţi. Asta e suma. Ce vi se pare anormal?”. Pe cine acuză: ”El avea interes. Ştiu sigur!”
Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a avut un discurs critic la adresa celor de la Dinamo după cele întâmplate la ultimul său mandat pe banca tehnică a ”câinilor”.

UTA Arad a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-0, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Rednic, dezvăluiri de maximă importanţă despre Dinamo: ”Ca la ultimul angajat!”

Gazdele au dat lovitura în minutul 20, prin Goncalo Gregorio. Cu această reuşită, ”câinii” au trecut deasupra locurilor direct retrogradabile şi au ajuns pe loc de baraj, în timp ce UTA a pierdut calificarea în play-off.

La finalul meciului, Mircea Rednic a tras concluziile cu privire la jocul de pe ”Arcul de Triumf”, dar la conferinţa de presă nu a uitat de Dinamo, echipa de la care a fost îndepărtat în decembrie 2021.

Iar ”Puriul” nu uită şi nu iartă modul în care a fost pus pe liber de şefii alb-roşilor, club de la care cere şi acum despăgubiri financiare şi motivul pentru care are şi un proces cu acesta.

Mircea Rednic şi-a exprimat toate gândurile în legătură cu cea mai recentă perioadă petrecută la Dinamo, la adresa căreia a avut un discurs acid.

”Procesul acesta nu-i de acum, normal că e o chestiune de orgoliu, la felul cum am fost dat la o parte. Mi s-a făcut o notificare pe WhatsApp, ca la ultimul angajat! Cred că meritam mult mai mult, la ce am făcut pentru Dinamo.

Până la urmă, ceea ce a urmat le-a demonstrat că au făcut o greşeală. Am văzut că se mai bagă unii în seamă, dar să nu uite că eu am venit după a noua sau a zecea etapă, ei erau cu Bonetti, aveau şapte înfrângeri şi înfrângeri grele, cu 3-0, 4-0, FCSB ne-a umilit (n.r. 6-0).

Iar lucrurile au fost foarte clare, ne-am văzut cu toţii, şi cei la PCH, şi Zăvăleanu, şi Mureşan, şi domnul Badea. Le-am spus clar că n-a cum să preiau echipa, dar ei au spus: «Nu, o preiei acum, vezi ce mai e nevoie şi din iarnă mergem mai departe». Apoi, vezi Doamne!, s-au speriat şi Mureşan, şi Zăvăleanu.

Eu vorbeam de şase-şapte jucători (n.r. care să fie transferaţi), dar după mine au venit 12 jucători şi alţi doi antrenori. Toată lumea se agită că e Rednic în proces cu Dinamo, dar sunt oameni la club care încă iau bani şi care nu ştiu dacă îi merită. Mă refer la Zăvăleanu! E la al treilea an aici, are cel puţin 12.000 de euro plus TVA, eu aşa ştiu. Şi ştiu sigur!

Asta nu deranjează pe nimeni, îi deranjează că Rednic are un contract... Văd că la alţii s-au respectat contractele. Au fost sunaţi şi li s-a spus: «Vezi că ai de luat bani». Iar la Rednic...

Spuneţi-mi şi mie, cine a mai împrumutat clubul cu bani? Toată lumea vine cu poveşti, cu sfaturi. Suporterii şi Rednic, atât. A făcut-o şi Zăvăleanu, dar el avea interes ca Dinamo să nu dea faliment, iar el să continue.

Văd că îi deranjează că Rednic are un contract pe care ei nu l-au respectat. Iar cei care au făcut pasul să mă dea afară trebuie să plătească, fiindcă Dinamo a retrogradat şi a pierdut foarte mulţi bani!

Eu sunt sigur că n-ar fi retrogradat cu mine la echipă, uitaţi exemplul UTA! I-am salvat de la retrogradare, mi s-a dat mână liberă, am format o echipă şi m-am bătut la play-off.

Eu eram încă în obiectiv, iar în contract era stipulat că, în momentul în care sunt dat afară şi încă suntem în obiectiv, ei sunt obligaţi să plătească patru salarii. Asta e suma. Ce vi se pare anormal?”, a declarat Rednic, la conferinţa de după meci.

Mircea Rednic s-a aflat pe banca lui Dinamo în 2007, în sezonul în care ”câinii” au câştigat ultimul titlu.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicuta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare