Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, atac la Ovidiu Burcă înainte de meciul cu Dinamo: „Kopic e antrenor, el nu filozofează!”

Mircea Rednic, atac la Ovidiu Burcă înainte de meciul cu Dinamo: „Kopic e antrenor, el nu filozofează!”

UTA

Comentarii

Dinamo va întâlni UTA Arad, pe teren propriu, în etapa #30 din Superliga României.

Declaraţia lui Mircea Rednic care l-ar putea deranja pe Ovidiu Burcă

Mircea Rednic a prefaţat meciul şi a avut doar cuvinte de laudă pentru Zeljko Kopic, tehnicianul celor de la Dinamo. Prin declaraţiile sale, Mircea Rednic l-a atacat subtil pe Ovidiu Burcă, antrenor recunoscut pentru explicaţiile sale complexe de la fiecare meci.

Antrenorul de la UTA crede că acum Dinamo are un antrenor serios, pus pe treabă, nu pe „filosofie”.

„Primele sunt rare, mai am contract încă un an de zile. S-ar putea să am o primă de play-off şi o mărire de salariu. Pentru locul ăsta au prima întreagă.

Mai e un meci foarte important cu Dinamo. Nu este uşor, e o echipă mult mai solidă decât la începutul sezonului. La început era spectacol, filozofie, dar nu îşi creau ocazii. Acum e diferit. Kopic e un antrenor cu experienţă, e eficient, nu filozofează. Ieri trebuiau să câştige meciul cu Poli Iaşi”, a spus Mircea Rednic.

Mihai Stoica, laude pentru rivali: ”Dinamo e de prima jumătate de play-out”. Detaliul remarcat: ”A început să devină mai puternică” | EXCLUSIV

”A fost un 0-0 pentru toate, mai puţin pentru Dinamo, care a meritat să câştige, dar cred că sub aspect mental Dinamo a câştigat aici pentru că jucătorii realizează că sunt peste echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării. 

Eu zic că Dinamo e de prima jumătate de play-out, nu ar trebui să aibă emoţii (n.r. la retrogradare). Ceea ce am remarcat în ultimul timp la Dinamo este că acasă a început să devină mai puternică. 

Pot să pună presiune pe stadionul ăla (n.r. Arcul de Triumf), iar ei, suporterii, umplu stadionul. Ok, sunt 8.000 de locuri, da, dar înainte nu veneau.

Acum a devenit o atracţie pentru suporterii dinamovişti, iar ei nu sunt cetăţeni, ei vin la meci şi încurajează echipa”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicutaovidiu burcadinamo 

viewscnt
Articole similare