Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic nu a uitat cum a fost îndepărtat de Dinamo: ”M-am simţit trădat” Ce l-a deranjat pe ”Puriu”

Mircea Rednic nu a uitat cum a fost îndepărtat de Dinamo: ”M-am simţit trădat” Ce l-a deranjat pe ”Puriu”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a prefaţat meciul cu Dinamo de la finalul acestei săptămâni, partidă crucială pentru UTA în econimia accederii în play-off.

Înaintea confruntării cu fosta sa echipă, Mircea Rednic le-a bătut din nou obrazul suporterilor din Peluza Cătălin Hîldan, care şi-au dat în urmă cu doi ani acordul în provinţa plecării sale de la Dinamo. În sezonul 2021-2022, ”câinii” au retrogradat pentru prima oară în istorie, după un parcurs zbuciumat, în care Mircea Rednic a stat 12 etape pe banca echipei.

În decembrie 2021, Rednic a fost îndepărtat, iar în locul său a fost numit Flavius Stoican. Nici acesta nu a reuşit să readucă echipa pe linia de plutire, iar într-un final Dinamo a retrogradat cu Dusan Uhrin Jr. pe bancă.

Mircea Rednic nu are o revanşă de luat în faţa lui Dinamo: ”Nu e ambiţia mea personală”

„Îmi doresc să câştig, dar nu e ambiţia mea personală. M-a deranjat că plecarea mea de la Dinamo a fost cu acordul celor de la PCH. Mi-am pus întrebarea ce interese au, dar au retrogradat. Nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut. Aici (n.r. – la Arad) am reuşit să fac o echipă, acolo nu am reuşit.

Am fost interesat şi de acţiuni la Dinamo în acea perioadă. M-am simţit trădat. Nu ştiu dacă a mai împrumutat cineva atunci echipa cu 500.000 de dolari. Şi tot eu am fost considerat «căpuşar». Dinamo, în ultima perioadă, joacă, nu au înscris la toate ocaziile pe care le-au avut. Ei joacă, nu trebuie să le dăm spaţii. Sunt trei puncte în joc pentru care ne vom bate.

Îmi pare rău că trebuie să stăm şi la mâna altor rezultate. Mă bucur că am acumulat 40 de puncte până acum. Mulţi nu se gândeau, poate nici eu. Am pierdut multe puncte la începutul campionatului”, a spus Mircea Rednic înaintea partidei cu Dinamo.

Mircea Rednic s-a aflat pe banca lui Dinamo în 2007, în sezonul în care ”câinii” au câştigat ultimul titlu.

  • Partida dintre Dinamo şi UTA este programată vineri, pe 8 martie, de la 20:00.

Afla mai multe despre: superligautamircea rednic 

viewscnt
Articole similare