Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Problema nu e la Ianis”. Cum a fost explicată reacţia furioasă a lui Gică Hagi de la conferinţă: ”E vulcanic” / ”Vrem să-l vedem în teren” | EXCLUSIV

”Problema nu e la Ianis”. Cum a fost explicată reacţia furioasă a lui Gică Hagi de la conferinţă: ”E vulcanic” / ”Vrem să-l vedem în teren” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Iansi Hagi (25 de ani) a devenit un subiect extrem de popular în ultima perioadă, iar motivul este reprezentat de timpul de joc extrem de puţin de care beneficiază la Deportivo Alaves. Iar tatăl său, ”Regele” Gică Hagi (59 de ani), nu a mai suportat această situaţie.

Ianis Hagi se află sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, de la Rangers, până la finalul actualei stagiuni. Dar la formaţia bască, mijlocaşuş român trece printr-o perioadă de coşmar.

Acesta prinde foarte puţin timp de joc. De fiecare dată este rezervă, iar în majoritatea cazurilor, chiar neutilizată. În rarele cazuri când este introdus în teren, bifează foarte puţine minute.

Tocmai din cauza acestei situaţii în care a ajuns fiul său, Gică Hagi a izbucnit la conferinţa de presă pe care a susţinut-o astăzi. Iar întregul caz a fost comentat şi în studioul Orange Sport, de experul Florin Răducioiu.

”E evident că fiecare tată îi vrea binele propriului copil. E incontestabil asta. Dar Gică, atunci când vine vorba de băiatul lui, e megasubiectiv, e vulcanic. Încearcă să fie cât mai corect şi coerent cu situaţia. 

Îmi place foarte mult Ianis, dar să fim realişti. Parcursul lui la Alaves e inconstant. Nu e titular. Asta e evident. Dacă se pune în discuţie convocarea lui la naţională (n.r. pentru amicalele din această lună), mai sunt şi alţi jucători în aceeaşi situaţie. El a făcut pentru naţională multe lucruri bune în ultima perioadă, a jucat bine, a dat goluri.

Dar în ultima perioadă la Alaves nu a mai jucat şi asta pune sub semnul întrebării. Îl înţeleg ca tată, dar trebuie şi Ianis să încerce să se impună mai mult în aceste luni. Vrem să-l vedem în teren. Este extrem de puţin cât a jucat în ultima perioadă. Motivul nu-l ştim”, a declarat Răducioiu, la Orange Sport.

De asemenea, Basarab Panduru, un alt fost component al ”Generaţiei de Aur”, a analizat şi el situaţia mijlocaşului în vârstă de 25 de ani.

”E clar că la plecând de la Rangers a crezut că va merge undeva unde să joace. A fost foarte greu pentru el după acea accidentare. Mă gândeam că e o echipă şi un campionat care îl poate ajuta. Ne aşteptam să joace mai mult. Problema nu e la Ianis. Alţii nu joacă deloc (n.r. stranieri).

Problema lui că şi ceilalţi de pe postul lui de la naţională joacă, mai ales Dennis Man. Este din cale afară de puţin (n.r. cât a jucat Ianis Hagi în ultima perioadă la Alaves)”, a completat Panduru.

Recent, Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminarile pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia, iar Ianis Hagi se află pe lista respectivă.

Pentru echipa naţională a României, Ianis Hagi a jucat 30 de meciuri şi a marcat patru goluri.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagiflorin raducioiubasarab pandurustranierila ligaalaves 

viewscnt
Articole similare