Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nici la Barcelona nu a văzut ce i s-a întâmplat la Dinamo: ”E prima dată în viaţa mea”. Dezvăluirea lui Edgar Ie

Nici la Barcelona nu a văzut ce i s-a întâmplat la Dinamo: ”E prima dată în viaţa mea”. Dezvăluirea lui Edgar Ie
Comentarii

Dinamo a reuşit să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a adus la echipă pe Edgar Ie (29 de ani), trecut şi prin curtea celor de la FC Barcelona.

Dinamo o va întâlni pe UTA Arad, la Bucureşti, vineri, 8 martie, de la ora 20:00, în ultima etapă a sezonului regular din Superliga României.

În prezent, cu o etapă înainte de începerea play-out-ului, formaţia alb-roşie ocupă locul 15 în clasament, penultimul, cu 26 de puncte. Doar FC Botoşani se clasează mai jos.

Dar perspectivele pentru ultima parte a sezonului sunt încurajatoare la Dinamo. Rezultatele favorabile din ultima perioadă, dar şi prestaţiile consistente ale unor jucători importanţi, cât şi cu susţinerea fanilor, ”câinii” speră să evite retrogradarea.

Edgar Ie, despre situaţia lui Dinamo în clasament: ”Situaţia noastră nu e cea mai bună”

Unul dintre fotbaliştii aduşi în iarnă de conducerea clubului bucureştean pentru această a doua parte a sezonului este şi Edgar Ie, fundaş central ce a bifat performanţa de a juca un meci la echipa mare celor de la FC Barcelona.

Ajuns la 29 de ani, apărătorul central din Guinea-Bissau a vorbit desre acomodarea sa la Dinamo şi la viaţa din Bucureşti.

”Ştiam despre Bucureşti că e un oraş frumos în care să locuieşti şi să joci. Am avut o perioadă în care nu am jucat şi oferta asta a însemnat o oportunitate bună pentru mine. 

E prima dată în viaţa mea când am văzut fanii venind la hotel înainte de meci să ne susţină, deşi situaţia noastră nu e cea mai bună.

(n.r. Se poate salva Dinamo?) Da, da, sigur că da! O să ieşim din situaţia asta. Nu o să fie uşor, dar o să reuşim”, a declarat Edgar Ie, conform Sport.

În prezent, Edgar Ie este cotat la 1,7 milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com. A adunat trei meciuri pentru Dinamo, toate ca titular.

Afla mai multe despre: dinamoedgar iebarcelona 

viewscnt
Articole similare