Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul din Superligă se gândeşte la naţională, dar visul îi este interzis: ”Nu are nici măcar o şansă” | EXCLUSIV

Jucătorul din Superligă se gândeşte la naţională, dar visul îi este interzis: ”Nu are nici măcar o şansă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este echipa din Superligă care trimite în mod regulat cei mai mulţi jucători la echipa naţională, iar din viitoarele convocări ar putea să facă parte şi Alex Băluţă, dorinţă despre care fotbalistul adus de Gigi Becali în vara anului trecut a vorbit după meciul cu Petrolul.

Derby-ul Rapid - FCSB este programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Distanţa din clasament dintre cele două mari este de 12 puncte în momentul de faţă. FCSB este lider, cu 64 de puncte, iar Rapid, pe 2, cu 52.

Diferenţa s-a mărit în urma rundei precedente, una în care FCSB a trecut de Petrolul, scor 1-0, în timp ce Rapid s-a încurcat în Bănie cu Universitatea Craiova (1-1).

În partida de pe Arena Naţională, titular în formula roş-albaştrilor a fost şi Alex Băluţă. Acesta a ieşit în minutul 84, fiind schimbat cu fundaşul Vali Creţu.

”Joacă titular la FCSB”, visează la naţională, dar este avertizat: ”Nu ai cum, nu ai unde”

La finalul meciului, pe lângă concluziile clasice trase despre jocul cu Petrolul, Băluţă a precizat şi că şi-ar dori să ajungă din nou la echipa naţională.

Această dorinţă a jucătorului de la FCSB a fost comentată şi expertul Orange Sport, Basarab Panduru.

”Normal că trebuie să se gândească. Joacă titular la FCSB, crede că are vreo şansă. Eu cred că nu are nici măcar o şansă. Acolo (n.r. la naţională) sunt şi pe stânga, şi pe dreapta cei mai mulţi jucători. 

Mai ales pe dreapta ai Man, Moruţan, Ianis, mulţi. În stânga, la fel: Drăguş, Mihăilă, Coman, ce vrei tu. Nu ai cum, nu ai unde, nici în stânga, nici în dreapta”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Şi comentatorul sportiv Emil Grădinescu a analizat subiectul în cauză despre Alex Băluţă. ”Are dreptul să se gândească la echipa naţională”.

Alex Băluţă are opt meciuri în tricoul echipei naţionale, acolo unde a reuşit să marcheze şi un gol. Ultima partidă pentru România a fost în amicalul cu Anglia, scor 0-1, din data de 6 iunie 2021.

În ceea ce priveşte echipa sa de club din acest sezon, jucătorul de 30 ani a jucat 27 de meciuri şi a reuşit patru goluri şi şase pase decisive în toate competiţiile.

Reacţia lui Alex Băluţă despre echipa naţională

”E important că sunt pe o pantă ascendentă, doar domnul selecţioner este în măsură să decidă dacă voi merita să fiu acolo”, afirma Băluţă, după meciul cu Petrolul.

Afla mai multe despre: echipa nationalafcsbbasarab pandurualex baluta 

viewscnt
Articole similare