Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Interes total pentru Superligă. Meciul, SOLD-OUT! Bucureştiul, luat cu asalt de suporteri

Interes total pentru Superligă. Meciul, SOLD-OUT! Bucureştiul, luat cu asalt de suporteri

Superliga

Comentarii

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB este, fără îndoială, capul de afiş al ultimei runde din sezonul regular, dar şi duelul dintre Dinamo şi UTA Arad suscită un mare interes în rândul suporterilor.

Dinamo - UTA, meci care suscită un interes maxim în rândul suporterilor

UTA Arad o va întâlni pe Dinamo, la Bucureşti, vineri, 8 martie, de la ora 20:00, în ultima etapă a sezonului regular din Superliga României.

Iar meciul prezintă un interes deosebit atât din perspectiva situaţiei din clasament ale celor două echipe, cât şi din punctul de vedere al suporterilor acestora.

În ierarhia internă, UTA ocupă locul 9, cu 40 de puncte, în timp ce Dinamo este penultima, cu 26 de puncte acumulate.

Iar în ceea ce priveşte galeriile celor două combatante, rezultatele favorabile din ultima perioadă au adus entuziasm în rândul suporterilor ambelor formaţii.

Atât Dinamo, clubul organizator al partidei de pe ”Arcul de Triumf”, cât şi UTA, formaţia vizitatoare, au anunţat că toate biletele pentru meciul direct au fost vândute.

Astfel, Dinamo va fi susţinută de 7.800 de suporteri din tribune, în timp ce UTA va avea suportul a 400 de fani arădeni care vor face deplasarea în capitală.

Pentru această lungă calătorie până în Bucureşti, suporterii formaţiei din Arad vor primi sprijin din partea celor de la CSA Steaua, galeria înfrăţită cu UTA, potrivit sportarad.

În meciul direct din tur, jucat la Arad, UTA a trecut la limită de Dinamo, scor 2-1.

Dacă la partida care va avea loc pe ”Arcul de Triumf” s-a ajuns la o înţelegere în ceea ce priveşte grupările de suporteri ale celor două combatante, pe un alt stadion din Bucureşti, Arena Naţională, unde se va disputa derby-ul Rapid - FCSB, există tensiuni din acest punct de vedere.

Afla mai multe despre: dinamo utadinamouta aradsuperligabucuresti 

viewscnt
Articole similare